Vincent van Leeuwen

DJ les, Muziekproductie

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Locatie Capelseweg (School of Music), Capelle aan den IJssel
WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.12.07.jpeg WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.12.07.jpeg
IMG_2043.jpg IMG_2043.jpg
IMG_2042.jpg IMG_2042.jpg
IMG_2040.jpg IMG_2040.jpg
capelle-aan-ijssel-capelseweg.jpg capelle-aan-ijssel-capelseweg.jpg
Les aan huis bij cursist (2741, 2761, 2841, 2901, 2902...)

Reviews (2)

Vriendelijk Enthousiast Doelgericht
Super leuke lessen gehad! Vincent komt langs met alle apparatuur en voor je het weet is het een feest.

Tom

Vriendelijk Coachend Deskundig Geduldig
Ik heb veel geleerd van Vincent. Hij is erg vriendelijk, geduldig en hij weet waar hij het over heeft. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en plezier in het draaien.

Lisa

Vincent van Leeuwen VL
Vincent
(2)
Vriendelijk Enthousiast Doelgericht
Capelle aan den IJssel
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hoi, mijn naam is Vincent en ik ben een gepassioneerde muziekliefhebber. Al 25 jaar draai ik plaatjes als dj op verschillende feesten en evenementen. Ik hou van het creëren van een goede sfeer en het laten dansen van het publiek.

Daarnaast ben ik al 20 jaar actief als muziek producer. Ik heb samengewerkt met verschillende artiesten en genres geproduceerd van pop tot techno. Ik vind het leuk om nieuwe sounds te ontdekken en te experimenteren met muziek.

Tot slot ben ik ook al 10 jaar muziek docent. Ik geef les aan jong en oud, beginners en gevorderden. Ik vind het geweldig om mijn kennis en passie voor muziek te delen en anderen te helpen hun talenten te ontwikkelen. Muziek is mijn leven en ik hoop dat ik dat ook aan jou kan overbrengen.

workshop 5.jpg workshop 5.jpg

Bio

Als dj begon ik op mijn 13e met draaien. Ik had een mixer en 2 platen spelers waarin ik zelf een mechanisme had gebouwd om de snelheid te kunnen regelen. En vervolgens ging ik op de fiets naar de platen winkel. 

Daardat ik steeds vaker gevraagd werd om op feestjes te draaien kon ik al snel investeren in betere apparatuur en muziek. Hierdoor kreeg ik de smaak nog meer te pakken en werden mijn draaikunsten ook meer gewaardeerd door een breder publiek. Heel wat jaartjes heb ik gedraaid in binnen en buitenland. 

Doordat ik steeds meer kennis van muziek en kennissen in de muziekwereld kreeg werd ook het vlammetje aangewakkerd om zelf muziek te gaan leren maken. Ik kocht een programma om muziek te maken en een keyboard en kon gelijk aan de slag. 

Ik had gelijk voor ogen wat ik wou maken en nu kwam alleen het alleen nog op het technische gedeelte aan. Uren en uren oefenen en vele mislukte pogingen later had ik dan mijn eerste liedje die ik durfde te delen met de wereld. 

In de jaren daarna heb ik veel platen geschreven en geproduceerd. Zelfs mijn dj carrière ging hiervoor op een laag pitje. Doordat ik met verschillende pop en dance acts samen werkte was hier simpelweg bijna geen tijd meer voor. 

Rond 2014 ben ik via een bevriende muziekschool eigenaar muziek lessen gaan geven. Ik heb een lessen plan geschreven voor Dj en muziek productie en doe dit dus nu al bijna 10 jaar met veel plezier.

Hieronder vind je een mooi voorbeeld van waar mijn lessen mooi samensmelten. Voor een evenement van Q-music heb ik thema liedje geproduceerd en heb tijdens het feest een set gedraaid.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

DJ les

Altijd al muziek willen draaien en mixen zoals de grote namen in de Dance scene?

Ik geef je een persoonlijke en flexibele leerweg, waarbij we in de eerste les(sen) je doelen, interesses en niveau bepalen. Je leert de geheimen van het vak op je eigen of mijn professionele apparatuur.

Je kunt kiezen voor DJ lessen, of een combinatie van DJ en producer lessen. Samen maken we een plan met de thema’s en technieken die je wilt leren. Zo kun je je muzikale en creatieve kwaliteiten maximaal ontplooien!

 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Muziekproductie

Wil je leren hoe je je eigen muziek kunt maken?

Ik geef je een persoonlijke en flexibele leerweg, waarbij we in de eerste les(sen) je doelen, interesses en niveau bepalen. Je leert de kneepjes van het vak op je eigen of mijn professionele apparatuur.

Je kunt kiezen voor producer lessen, of een combinatie van DJ en producer lessen. Samen stellen we een plan op met de onderwerpen en technieken die je wilt beheersen. Zo kun je je creativiteit en talent optimaal ontwikkelen!

 

workshop 12.jpg workshop 12.jpg
produceren 2.jpeg produceren 2.jpeg