Ontdek
de wereld van
Bouzoukiles

Bouzoukiles Rotterdam

Bouzoukiles Rotterdam

Bouzoukiles Rotterdam bij School of Music. De bouzouki is een snaarinstrument uit Griekenland.

Bouzoukiles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle bouzoukidocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Bouzouki leren spelen

Je bent welkom voor de bouzoukiles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze bouzoukidocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij bouzoukiles? Tijdens een proefles bouzouki informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Bouzoukidocenten in Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de bouzoukidocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.