Bouzoukiles Leiden

Bouzoukiles Leiden bij School of Music. De bouzouki is een snaarinstrument uit Griekenland.

Bekijk de bouzoukidocenten

Bouzouki leren spelen

Onze bouzoukilessen zijn van toepassing op gevorderden en beginners van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Hierbij gebruiken onze bouzoukidocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze bouzoukilessen geldt 1 maand opzegtermijn. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij bouzoukiles? Tijdens een proefles bouzouki informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een bouzoukidocent in Leiden

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Leiden. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze bouzoukidocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.