Ontdek
de wereld van
Bouzoukiles

Bouzoukiles Leiden

Bouzoukiles Leiden

Bouzoukiles Leiden bij School of Music. De bouzouki is een snaarinstrument uit Griekenland.

Bouzoukiles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle bouzoukidocenten
in de omgeving van Leiden
Bekijk de docenten

Bouzouki leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor bouzoukiles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze bouzoukidocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een bouzouki. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je bouzouki? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Bouzoukidocenten in Leiden

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Leiden. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze bouzoukidocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.