Fretloos
Microtonen
en Meer!

Udles Rotterdam

Udles Rotterdam bij School of Music. De oud is een luit met een korte hals, met een lichaam in de vorm van een peer, meestal met 11 snaren en fretloos. Dit instrument is op vele plaatsen te vinden zoals in Griekenland tot in Iran en wordt gebruikt in microtonale muziek. Dus als je kijkt, zou dit een goed begin zijn!

Bekijk de uddocenten

Ud leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor udles als beginner of gevorderde. We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze uddocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een ud. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je ud?

Vind een uddocent in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze uddocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

0 resultaten

Schrijf je in voor de wachtlijst of neem online udles

Op dit moment hebben we helaas geen opties in jouw buurt. Meld je aan voor de wachtlijst, dan sturen we je een mail zodra er weer aanbod is. Wil je online videoles? Bekijk hier de docenten die dit aanbieden.

We konden helaas niets vinden met deze filters, pas de filters aan voor meer resultaten.