Muziekles per strip

PREPAID LESTEGOED

Wil je muziekles volgen op wisselende tijden? Dan kan je hiervoor een prepaid lestegoed kopen. Een prepaid lestegoed is vanaf de aankoopdatum 2 jaar geldig en geeft je recht op 90, 180 of 360 minuten privéles. Bij aanschaf kies je de docent waarbij je het tegoed wilt besteden. Je kunt op ieder moment inloggen om je resterende tegoed te zien en eventueel bij te kopen.

MUZIEKLES STRIPPENKAART GEBRUIKEN

De muziekles strippenkaart is ideaal wanneer je een onregelmatig schema hebt. Om te starten kan je een proefles boeken bij de docent van je keuze. Je spreekt daarna per keer een tijd af met de docent. Tijdens de proefles kan de docent je adviseren over de duur en frequentie van de lessen.

PREPAID LESTEGOED KOPEN

Het prepaid lestegoed van 1,5 uur is er vanaf €69*,  voor 3 uur betaal je €130,50* en 6 uur kost €246*. Om te starten kan je een proefles boeken en daarna beslissen of je kiest voor een inschrijving met abonnement of prepaid lestegoed.

*De genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van leeftijden t/m 20 jaar. Per docent kunnen de prijzen variëren. Kijk voor een volledig overzicht op het profiel van je docent.

Ga verder naar onze tarieven of bekijk de prijzen op het inschrijfformulier.