do re mi

Kennismaken met muziek voor kinderen

Voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar hebben we een cursus muzikale vorming. Deze cursus is bedoeld om kinderen die nog iets te jong zijn voor reguliere muzieklessen vertrouwd te maken met muziek. In de cursus muzikale vorming maken we kinderen in een kleine groep vertrouwd met muzikale thema’s als ritme, melodie en samenspel. De cursus muzikale vorming voor kinderen wordt gegeven in Rotterdam Blijdorp en duurt 8 weken.

Muziekles voor kinderen

Muziek is een universele taal die zelfs kleine kinderen kunnen aanvoelen. Wil je je kind op jonge leeftijd al een goede muzikale vorming meegeven? Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar bieden we een lesprogramma waarin de kinderen spelenderwijs met muziek en muziek maken bezig kunnen zijn.

Inhoud cursus

De cursus muzikale vorming voor kinderen wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten en vindt plaats in een groepje van 3 tot 5 kinderen. Je kind leert tijdens de cursus om muziek te ontdekken op een ongedwongen manier. Tijdens de cursus gaan we met de kinderen op zoek naar wat muziek nu eigenlijk is. Verder is er ruimte om met een aantal instrumenten kennis te maken.