Ontdek
de wereld van
Klavecimbelles

Klavecimbelles

Klavecimbelles

Klavecimbelles bij School of Music. Het klavecimbel (of harpsichord in het Engels) is samen met fortepiano een voorloper van de piano. Het klavecimbel wordt bespeeld met een klavier vergelijkbaar met een piano maar de snaren worden getokkeld in plaats van aangeslagen. Het geluid van een klavecimbel heeft daardoor iets weg van een gitaar.

Klavecimbelles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle klavecimbeldocenten
Bekijk de docenten

Klavecimbel leren spelen

Je bent welkom voor de klavecimbelles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze klavecimbeldocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Waar kun je klavecimbelles volgen?

Bekijk alle klavecimbeldocenten

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij klavecimbelles? Tijdens een proefles klavecimbel informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de klavecimbeldocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Alle klavecimbellessen bij School of Music