Yuliya Khakhlova

Pianoles in Capelle aan Den IJssel en Rotterdam Overschie
  • Over mij

Hi! Ik ben Yuliya. Pianist en piano teacher. Meer dan 30 jaar speel ik piano en ongeveer 10 jaar geef ik pianoles.

Mijn passie voor muziek begon al op 5 jarige leeftijd en ik ben letterlijk opgegroeid achter de piano. Heb mijn pianolessen gevolgd in Duitsland en Wit-Rusland, voornamelijk klassiek,waardoor ik alle technieken goed onder de knie kon krijgen. Tijdens mijn studie deel genomen aan een heleboel wedstrijden als solo pianiste en als begeleider in samenwerking met vocalisten en orchestra’s. Daarna heb ik mijn opleiding vervolgd op het Conservatorium met de specialisatie docent muziek. Meegewerkt in een internationale lichtmuziek project eerst als drumster en later als pianiste, vocal lessen gevolgd en gezongen in het koor, gespeeld in verschillende pop-rock banden.

Laatste jaren raakte ik gefascineerd door muziektherapie en welke invloed muziek geeft op ons brein, op onze ontwikkeling en onze gezondheid. Ik begreep hoe belangrijk het is in elke persoon een creatief proces te organiseren. Door het jaren heen, kennis en ervaring ben ik een all-rounder geworden.

Tijdens mijn lessen leer je:

• Vrij spelen elk muziekstuk
• Spelen in verschillende genres, van klassiek tot jazz
• Je favoriete melodieën spelen op gehoor
• Sight-reading, wat betekent bladmuziek pakken en het muziekstuk spelen –
op de manier waarop we gewone boeken lezen
• Improvisatie

Dit is geen pianoles, geen vingertraining, geen energieboost, geen psychologische training  en geen meditatie dit is alles -in-een !

Mijn wens is de dromen van iedereen te realiseren. Want iedereen kan piano spelen, improviseren, genieten van jezelf, je eigen creativiteit en van je innerlijke wereld!

Kom een keertje kennis maken en laat je creativiteit los!

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Yuliya

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.