Yuliya Khakhlova

Pianoles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Locatie Fascinatio Boulevard (School of Music), Rotterdam
Locatie De Lugt (School of Music), Rotterdam
Yuliya Khakhlova YK
Yuliya
(7)
Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles

Over mij

Hi! Ik ben Yuliya. Pianist en piano teacher. Meer dan 30 jaar speel ik piano en ongeveer 10 jaar geef ik pianoles.

Mijn passie voor muziek begon al op 5 jarige leeftijd en ik ben letterlijk opgegroeid achter de piano. Heb mijn pianolessen gevolgd in Duitsland en Wit-Rusland, voornamelijk klassiek, waardoor ik alle technieken goed onder de knie kon krijgen. Tijdens mijn studie deel genomen aan een heleboel wedstrijden als solo pianiste en als begeleider in samenwerking met vocalisten en orchestra’s. Daarna heb ik mijn opleiding vervolgd op het Conservatorium met de specialisatie docent muziek. Meegewerkt in een internationale lichtmuziek project eerst als drumster en later als pianiste, vocal lessen gevolgd en gezongen in het koor, gespeeld in verschillende pop-rock banden.

Laatste jaren raakte ik gefascineerd door muziektherapie en welke invloed muziek geeft op ons brein, op onze ontwikkeling en onze gezondheid. Ik begreep hoe belangrijk het is in elke persoon een creatief proces te organiseren. Door het jaren heen, kennis en ervaring ben ik een all-rounder geworden.

IMG_3189

Tijdens mijn lessen leer je:

• Vrij spelen elk muziekstuk• Spelen in verschillende genres, van klassiek tot jazz• Je favoriete melodieën spelen op gehoor• Sight-reading, wat betekent bladmuziek pakken en het muziekstuk spelen –op de manier waarop we gewone boeken lezen• Improvisatie

17268920584237157061
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Dit is geen pianoles, geen vingertraining, geen energieboost, geen psychologische training  en geen meditatie – dit is alles -in-een !

Mijn wens is de dromen van iedereen te realiseren. Want iedereen kan piano spelen, improviseren, genieten van jezelf, je eigen creativiteit en van je innerlijke wereld!

Kom een keertje kennis maken en laat je creativiteit los!

Stuur een bericht