Yuliya Khakhlova

Pianoles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 27,00

Locaties

Locatie Fascinatio Boulevard (School of Music), Rotterdam
Locatie De Lugt (School of Music), Rotterdam
Locatie IndeLugt Overschie.jpeg Locatie IndeLugt Overschie.jpeg

Reviews (9)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Goed met kinderen Didactisch Doelgericht Gezellig
Hele fijne begeleiding, gericht op genieten van de muziek.

Anoniem Na 14 weken les

Deskundig
Onze dochter heeft al snel heel veel geleerd. Leuk om haar zo goed te zien/horen spelen. Ze vindt de lessen leuk en het contact met Yuliya verloopt ook heel goed.

Marieke Na 67 weken les

Vriendelijk Deskundig Didactisch Enthousiast Inspirerend

Martijn Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Ervaren
Ik ben enthousiast om bij haar de lessen te gaan volgen.

Cherry Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Didactisch Goed met kinderen Coachend
Lina kijkt iedere week uit naar de lessen van Yuliya. Ze heeft in korte tijd veel geleerd, en vooral veel plezier in het piano spelen.

Miriam Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Enthousiast
Ze is erg flexibel en denkt graag met je mee.

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Stipt Goed met kinderen Eigentijds Enthousiast

Marleen Na 13 weken les

Doelgericht Communicatie
Tip: maak goede afspraken mbt al dan niet doorgaan en lengte van de lessen.

Anoniem Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Coachend Geduldig
Yulia werkt methodisch en weet de theorie bij te brengen met een glimlach waardoor het niet afschrikt en mijn dochter echt vooruit komt. Ook vraagt ze af en toe welke liedjes mijn dochter zelf naast het boek zou willen leren en zoekt dan dan uit. Ze blijft met veel plezier naar de lessen gaan.

Anoniem Na 30 weken les

Yuliya Khakhlova YK
Yuliya
(9)
Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 27,00
per 30 min.
Privéles

Over mij

Hi! Ik ben Yuliya. Pianist en piano teacher. Meer dan 30 jaar speel ik piano en ongeveer 10 jaar geef ik pianoles.

Mijn passie voor muziek begon al op 5 jarige leeftijd en ik ben letterlijk opgegroeid achter de piano. Heb mijn pianolessen gevolgd in Duitsland en Wit-Rusland, voornamelijk klassiek, waardoor ik alle technieken goed onder de knie kon krijgen. Tijdens mijn studie deel genomen aan een heleboel wedstrijden als solo pianiste en als begeleider in samenwerking met vocalisten en orchestra’s. Daarna heb ik mijn opleiding vervolgd op het Conservatorium met de specialisatie docent muziek. Meegewerkt in een internationale lichtmuziek project eerst als drumster en later als pianiste, vocal lessen gevolgd en gezongen in het koor, gespeeld in verschillende pop-rock banden.

Laatste jaren raakte ik gefascineerd door muziektherapie en welke invloed muziek geeft op ons brein, op onze ontwikkeling en onze gezondheid. Ik begreep hoe belangrijk het is in elke persoon een creatief proces te organiseren. Door het jaren heen, kennis en ervaring ben ik een all-rounder geworden.

Tijdens mijn lessen leer je:

• Vrij spelen elk muziekstuk• Spelen in verschillende genres, van klassiek tot jazz• Je favoriete melodieën spelen op gehoor• Sight-reading, wat betekent bladmuziek pakken en het muziekstuk spelen –op de manier waarop we gewone boeken lezen• Improvisatie

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Dit is geen pianoles, geen vingertraining, geen energieboost, geen psychologische training  en geen meditatie – dit is alles -in-een !

Mijn wens is de dromen van iedereen te realiseren. Want iedereen kan piano spelen, improviseren, genieten van jezelf, je eigen creativiteit en van je innerlijke wereld!

Kom een keertje kennis maken en laat je creativiteit los!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Pianoles

Tijdens mijn lessen leer je  basis en alle nodige technieken om niet alleen klassieke muziek maar ook andere stijlen zonder moeite en met plezier te spelen!