Wies Goedhart

Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Videoles
Wies Goedhart WG
Wies
Videoles
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Mijn naam is Wies en ik werk als zangeres/performer, voice-over voor tv en radio-commercials en als vocal coach. Ik ben gecertificeerd docent binnen de Complete Vocal Technique Methode (CVT) -ik heb de de 3-jarige docenten opleiding in Kopenhagen afgerond- en geef privé zanglessen sinds 2016. Mijn opleiding begon binnen de klassieke hoek, aan het conservatorium van Amsterdam, waar ik een goede klassieke basis heb opgebouwd. Maar ik wilde ook graag kunnen klinken zoals de pop, jazz en musicalzangers waar ik naar luisterde, en dat leerden ze me daar niet helaas… Ik begon te zoeken naar opties om mijn stemtechniek te verbreden en belandde in Kopenhagen, waar ik een 4 maanden intensief CVT-programma deed en er een wereld voor me openging; Ik kon álle stijlen zingen, niet alleen klassiek! Ik was zo enthousiast dat ik verder ben gegaan met de docenten opleiding en help inmiddels zangers vanuit alle windrichtingen met het ontwikkelen van hun sound op een gezonde manier.

_MG_0450 _MG_0450
_MG_0389 _MG_0389

Privé zangles

In mijn lessen staat jouw vraag als zanger centraal. We kunnen werken aan het vergroten van je bereik, met meer volume zingen of bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een typische musical, pop of rock sound. Of als je effecten wilt leren gebruiken zoals meer of minder vibrato, een rauw randje of bijvoorbeeld ad-libs/riffs! We werken vanuit een lied dat jij meebrengt waarin je ergens tegen aanloopt of waar je aan wilt werken. Aan de hand van wat we tegenkomen in de les gaan we aan de slag met concrete oefeningen zodat je aan het einde van de les de handvatten hebt om er thuis mee verder te gaan.

En ook wanneer je stemklachten ervaart tijdens het zingen kun je bij mij terecht. Zingen hoort namelijk nooit pijn te doen, je schor te maken of een gevoel van veel druk in je keel te geven. Als dat bij jou het geval is, gaan we kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen zodat je weer vrij en zonder klachten kunt zingen.

Ik krijg vaak de vraag of iedereen kan leren zingen, en het antwoord is: JA! Met de juiste tools en oefening kan iedereen leren om zijn stem te ontwikkelen.

Voor meer info over Complete Vocal Technique kun je een kijkje nemen op www.completevocal.institute.

– PRIVATE COACHING IN ENGLISH ALSO POSSIBLE –

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Basis CVT – 8 weekse groepsles (online) voor 5-8 personen

In de basiscursus CVT wordt in 8 lessen de basis van de Complete Vocal Technique uitgelegd. Deze lessen worden in groepsverband gegeven.We gaan samen door de hele techniek en zullen veel oefeningen doen zodat je zelf kunt ervaren wat er allemaal mogelijk is met je stem.

We zullen in deze cursus werken aan:

  • De 3 basis principes: ademsteun, twang en lip/kaakspanning. De 4 vocal modes: neutraal, curbing, overdrive en edge Klankkleur Effecten (basis): van vibrato, tot vocal breaks en distortionDe cursus geeft een hele mooie basis om zelf vanuit verder te werken en oefenen met je stem. Wil je je verder verdiepen dan kun je na deze cursus ook de gevorderden cursus CVT volgen.De CVT cursus wordt gegeven vanaf januari en zal alleen doorgaan als er minimaal 5 aanmeldingen zijn.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

48415400_1983511591702263_5560820275550879744_o 48415400_1983511591702263_5560820275550879744_o

Gevorderden CVT – 6 weekse groepsles voor 5-8 personen

De cursus CVT voor gevorderden is voor mensen die al enige basiskennis hebben van Complete Vocal Technique. Je hebt het boek grondig bestudeerd of al eerder een CVT cursus gevolgd. In deze cursus gaan we dieper in op de verschillende modes, effecten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van CVT. Ook zullen we aan de hand van de CVT methode samen andere bekende zangers gaan analyseren, om uit te vinden hoe zij tot hun unieke klank komen. De cursus bestaat uit 6 lessen en er zal ook volop mogelijkheid voor de deelnemers zijn om zelf te zingen en van elkaar te leren.

Interpretatie

In de cursus interpretatie gaan we aan de slag met de interpretatie van een lied. Waar gaat het lied eigenlijk over? En wat gebeurt er als we ons voorstellingsvermogen gaan gebruiken op verschillende manieren?

In mijn ervaring wordt interpretatie soms over het hoofd gezien wanneer we alleen maar technisch werken. In deze cursus focussen we ons op de inhoud van het lied, en door verschillende oefeningen te doen zul je ontdekken dat hetzelfde lied opeens helemaal anders klinkt, én voelt!