Tessa Lamers

Singer Songwriterles, Songwriting

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (3)

Communicatief Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast Coachend Geduldig
Onze dochter heeft er erg veel plezier in. Tessa past de les zoveel mogelijk op persoon aan en dat is heel erg fijn!

Cindy Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Goed met kinderen Coachend Geduldig

Nancy Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Enthousiast
Lieve lerares die goede zangles geeft

Mandy Na 18 weken les

Terug naar het overzicht
Tessa Lamers TL
Tessa
(3)
Vriendelijk Goed met kinderen Communicatief

Creatieve duizendpoot

Zangles en/of songwriting-les volgen op een creatieve, eigentijdse manier? Dat kan bij Tessa! In 2017 studeerde zij succesvol af aan het popconservatorium van Codarts Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam, in de dubbele richting Zang en Songwriting. Naast een bevlogen en artistieke docent is Tessa ook frontvrouw, songwriter en het-brein-achter haar eigen synthpop-band L’Asset. Hiermee treedt ze op in binnen en buitenland en brengt ze haar zelfgeschreven muziek uit. Ook is Tessa internationaal actief als songwriter en heeft ze deelgenomen aan diverse internationale co-writingweeks in o.a. Mannheim en Zweden.

RYPP18_MinouMeijers1 RYPP18_MinouMeijers1

Zangles

Zingen is iets heel persoonlijks. Het zit in je lijf, in je hoofd en het vereist dan ook een persoonlijke aanpak. In mijn zanglessen gaan we werken aan de samenwerking van body/mind/heart, aan de hand van songs die jij mooi vindt, die jou inspireren, met een goede techniek aan de basis. Ik gebruik geen specifieke methode, maar gooi diverse technieken in de mix omdat ik vooral wil werken vanuit jouw eigen geluid. Met jouw stem als uitgangspunt kijken we wat nodig is om ontspannen te kunnen zingen, meer controle te krijgen over je stem en met plezier die ene hoge of juist lage noot te halen. Want plezier hebben tijdens het zingen is het allerbelangrijkst! Door o.a. mijn theater-ervaring kan ik je ook helpen bij spanning tijdens het zingen en bij de ontwikkeling van zekerheid.Verder zoomen we in op tekstbeleving en presentatie en kunnen we werken aan je gehoor, microfoontechniek en kunnen we jouw lesplan naar wens samenstellen. Wil je je voorbereiden op een auditie? Dan ben je ook van harte welkom!

Songwriting

Ook voor het schrijversambacht kun je bij mij terecht. Wil je jouw eerste song schrijven en weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je jouw eigen songs naar een hoger niveau tillen? Dan kun je een proefles Songwriting bij me boeken! In totaal heb ik 7 jaar lang van diverse songwriting-docenten les gehad (o.a. Tjeerd van Zanen, Marinus de Goederen a.k.a. A Balladeer) en heb ik deelgenomen aan diverse nationale en internationale co-writingweeks in o.a. Mannheim (Duitsland) en Ljungbyhed (Zweden). Voor deze cursus is het reeds bespelen van een begeleidend instrument handig, maar niet nodig.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?
SenagroteprijsRdam16_ByMarcNolte2-e1528968012515 SenagroteprijsRdam16_ByMarcNolte2-e1528968012515