Sven van Otterloo

Gitaarles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Terug naar het overzicht
Sven van Otterloo SO
Sven

Introductie

Mijn naam is Sven van Otterloo, ik ben 20 jaar en studeer gitaar aan de ArtEZ popacademie in Enschede. Muziek speelt al mijn hele leven een enorm grote rol, ik ben volledig opgegroeid met voornamelijk symfonische/progressieve rock. Vooral toen mijn vader mij op 6 jarige leeftijd introduceerde aan de band “Yes” begon mijn echte passie voor muziek. Dit was namelijk voor mij de eerste keer dat muziek mij echt ontroerde. Hierdoor ontdekte ik de kracht die muziek uitdraagt, deze kracht is nu nog steeds mijn grootste drijfveer. Daarna begon ik me al snel steeds meer in muziek te verdiepen, waardoor mijn fascinatie steeds groter werd.

Toen ik negen was begon ik met het volgen van gitaar lessen, al heel snel had ik door dat ik erg graag naar het conservatorium wilde gaan, om zo van gitaar spelen en muziek maken mijn carrière te kunnen maken. Inmiddels ben ik twintig en zit ik op het conservatorium, en mijn passie voor muziek groeit nog dagelijks! Het gevoel dat ik krijg bij het maken en luisteren van muziek, inspireert mij om deze emotie ook bij andere teweeg te brengen. Immers, muziek heeft een enorm verbindende factor. Aan jou zou ik graag de passie voor muziek over willen brengen die ik zelf ook voel!

Gitaarles

Mijn ervaring

Vanaf mijn 18e begon ik zelf met les geven, Dit begon met het les geven aan een aantal vrienden/kennissen. Al snel werd dit steeds serieuzer, tot ik meerdere leerlingen had die ik wekelijks les gaf. Naast mijn ervaring met les geven krijg ik op de popacademie ook “education lab” waar wij als leerlingen leren om les te geven. Hierbij observeren en beoordelen we onder andere live en online lessen van andere muziekdocenten. Zo worden wij getraind om zelf de goede ingrediënten voor goed lesgeven te selecteren en toe te passen.

Wat kan je verwachten?

Als cursist kan je goed voorbereide lessen verwachten, inclusief de nodige bladmuziek en audio bestanden die nodig zijn voor bij het oefenen. Daarnaast kan je gepersonaliseerde lessen verwachten, waarbij ik mij als docent aanpas op jou persoonlijke doelen en interesses.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Wat heb je nodig?

Voor de cursus is het van belang dat de leerling beschikt over een gitaar, en (in de gevallen van een elektrische gitaar) een gitaar versterker.

Voor de online cursisten is het van belang om een Zoom account, webcam, werkende microfoon en een stabiele internet verbinding te hebben.

Voor de proefles is het wenselijk als je al een gitaar hebt. Echter, als je nog twijfelt of gitaarles wel echt iets voor je is, ben je uiteraard ook welkom zonder gitaar!

Aan ervaring/niveau zijn geen eisen gebonden. Of je nou net begint, of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom!

263863 263863
E4130DC2-C024-4B13-9DD0-95B3E9A1AB01_1_105_c E4130DC2-C024-4B13-9DD0-95B3E9A1AB01_1_105_c