Simone van der Weerden

Pianoles, Accordeonles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 30,00

Locaties

Thuisstudio Pieter de Hoochstraat, Rotterdam

Reviews (2)

Vriendelijk Geduldig Gezellig Communicatief
Superleuk om uitleg over het instrument te krijgen...

Mirjam Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Coachend Geduldig
De piano lessen bij Simone zijn erg fijn. Ze legt alles duidelijk uit, is heel geduldig en ik leer veel van haar.

Janine Na 14 weken les

Simone van der Weerden SW
Simone
(2)
Vriendelijk Geduldig Gezellig
Rotterdam
vanaf
€ 30,00
per 30 min.
Privéles

Afdeling Argentijnse Tango

Simone van der Weerden geeft bandoneonles, accordeonles, pianoles en muziektheorieles. Als kind is ze begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens klassiek accordeon aan het conservatorium in Tilburg te gaan studeren. Tijdens haar studie werd haar liefde voor de Argentijnse tango zo groot dat ze besloot over te stappen naar de afdeling Argentijnse Tango van het conservatorium om daar bandoneon te studeren. Deze studie heeft ze in 2014 met een 9 afgerond.Simone is momenteel vooral actief als bandoneoniste in verschillende bands maar ook als soliste bij verschillende orkesten. Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren op zowel bandoneon als accordeon. Naast bandoneonles en accordeonles geeft ze ook pianoles voor beginners en verzorgt ze muziektheorie lessen die je goed kunnen helpen bij de instrumentale lessen.

14195937_1393830420690731_1016911233556654278_o 14195937_1393830420690731_1016911233556654278_o

Bandoneoniste

Simone is momenteel vooral actief als bandoneoniste in verschillende bands maar ook als soliste bij verschillende orkesten. Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren op zowel bandoneon als accordeon. Ook geeft ze pianoles aan beginnende studentes en verzorgt ze muziektheorie lessen die je goed kunnen helpen bij de instrumentale lessen.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Bandoneonles

Ben je erg benieuwd naar de mystiek rondom de bandoneon en wil je het al lang eens proberen? Wacht dan niet langer! Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren over zowel de bandoneon als over de Argentijnse tango.De prachtige klank van het instrument zal je blijven motiveren en inspireren. Stap voor stap zal ik je begeleiden om uiteindelijk mooie nummers op de bandoneon te kunnen spelen. Ben jij ook zo benieuwd? Boek direct je proefles online!

 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Accordeonles

Simone heeft jarenlange ervaring als accordeoniste en is ook een ervaren accordeon docente. Je kunt alle kanten op met het instrument. Eerst leggen we samen een goede basis en daarna kijken we welke richting je graag op wilt gaan qua muziek stijl(en)

Pianoles voor beginners

Ben je op zoek naar pianoles en ben je beginnend? Dan kan je ook bij Simone terecht voor pianoles! De lessen worden gegeven in Rotterdam Delfshaven