Simone van der Weerden

Pianoles en accordeonles in Rotterdam Delfshaven

Afdeling Argentijnse Tango

Simone van der Weerden geeft bandoneonles, accordeonles, pianoles en muziektheorieles. Als kind is ze begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens klassiek accordeon aan het conservatorium in Tilburg te gaan studeren. Tijdens haar studie werd haar liefde voor de Argentijnse tango zo groot dat ze besloot over te stappen naar de afdeling Argentijnse Tango van het conservatorium om daar bandoneon te studeren. Deze studie heeft ze in 2014 met een 9 afgerond.Simone is momenteel vooral actief als bandoneoniste in verschillende bands maar ook als soliste bij verschillende orkesten. Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren op zowel bandoneon als accordeon. Naast bandoneonles en accordeonles geeft ze ook pianoles voor beginners en verzorgt ze muziektheorie lessen die je goed kunnen helpen bij de instrumentale lessen.

Bandoneoniste

Simone is momenteel vooral actief als bandoneoniste in verschillende bands maar ook als soliste bij verschillende orkesten. Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren op zowel bandoneon als accordeon. Ook geeft ze pianoles aan beginnende studentes en verzorgt ze muziektheorie lessen die je goed kunnen helpen bij de instrumentale lessen.

Bandoneonles

Ben je erg benieuwd naar de mystiek rondom de bandoneon en wil je het al lang eens proberen? Wacht dan niet langer! Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren over zowel de bandoneon als over de Argentijnse tango.De prachtige klank van het instrument zal je blijven motiveren en inspireren. Stap voor stap zal ik je begeleiden om uiteindelijk mooie nummers op de bandoneon te kunnen spelen. Ben jij ook zo benieuwd? Boek direct je proefles online!

 

Accordeonles

Simone heeft jarenlange ervaring als accordeoniste en is ook een ervaren accordeon docente. Je kunt alle kanten op met het instrument. Eerst leggen we samen een goede basis en daarna kijken we welke richting je graag op wilt gaan qua muziek stijl(en)

Pianoles voor beginners

Ben je op zoek naar pianoles en ben je beginnend? Dan kan je ook bij Simone terecht voor pianoles! De lessen worden gegeven in Rotterdam Delfshaven

Stel je vraag aan Simone

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.