Selen Apaydin

Muziektheorie, Pianoles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 30,75

Locaties

Thuisstudio Bloemstraat, Rotterdam

Reviews (1)

Vriendelijk Deskundig Inspirerend Gezellig

Piet

Selen Apaydin SA
Selen
(1)
Vriendelijk Deskundig Inspirerend
Rotterdam
vanaf
€ 30,75
per 30 min.
Privéles

Pianolessen van een Cum Laude Master of Music afgestudeerd klassieke pianist; Selen Apaydin online of in Rotterdam Centrum

Hallo, Ik ben Selen. Mijn lespraktijk ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, Rotterdam. Ik geef geen gratis proeflessen, geen groepslessen, alleen individueel pianolessen en vanaf 8 jaar en ouder in 2023. 

(Please send me a message for English or Turkce.)

Ervaring/hoog niveau

Ik begon met muzieklessen toen ik 6 jaar oud was en studeerde ik vanaf mijn 9e bij een van de beste conservatoria van Turkije (opgegroeid in het Russische systeem; fulltime muziekonderwijs vanaf 11 jaar).

Ik zong in polyfonisch (TPCA) koren sinds mijn jeugd en werkte als pianist voor koren al vanaf mijn 12e actief aan repetities, concerten en opnames.

Ik kom uit een beroemde muzikantenfamilie. Mijn grootste passie is het inspireren van studenten, het delen van muziek en het verspreiden van de liefde voor hoogwaardige muziekuitvoeringen en muziekeducatie.Na meer dan 10.000 uur ervaring (wekelijks 30/40 leerlingen bij muziekscholen in Dordrecht, Arnhem onder andere) kan ik vol vertrouwen lessen aanbieden waarin je artistieke waarden en technieken leert die nodig zijn om de piano onder de knie te krijgen.

20 jaar ervaring in het lesgeven, heb ik me gespecialiseerd in snelle en duurzame lesmethoden voor “beginners”.Getalenteerde studenten van mij spelen pianostukken van hoog niveau.

De meeste studenten van mij volgen jarenlang mijn lessen.Ik bereid je voor op het toelatingsexamen conservatoria HBO; sommige piano studenten kozen ervoor om professionele stukken bij mij te studeren in plaats van naar een conservatorium te gaan. (Omdat ik les geef tot/m masterniveau: bijvoorbeeld La Campanella van Liszt. Je kunt dus in een andere school dan een conservatorium HAVO of HBO zitten of een ander beroep hebben, maar toch goed spelen, net als een pianist.)

 

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Kinderen vanaf 8 of volwassenen…Beginners! (geen groupslessen)

Door een gezin met muzikanten ben ik opgegroeid met het plezier om muziek te maken en kennis te delen. Als ik les geef aan kinderen is het alsof we in dezelfde speeltuin spelen, we genieten gewoon van de toetsen en noten. Ik heb veel geduld met kinderen en volwassenen die net beginnen te leren. Voor mij is het een prioriteit dat we allemaal met gemak en op een ontspannen manier blijven spelen en leren.

Ik heb een open mind, flexibiliteit en volledige aandacht voor mijn studenten. Als de leerling dat wil, leren we popliedjes van youtube of proberen we nieuwe liedjes zonder bijvoorbeeld de bladmuziek. Ik help mensen met het componeren of beantwoorden van alle vragen die ze hebben over muziek.Ik organiseer ook educatieve evenementen zodat alle studenten elkaar kunnen ontmoeten en voor elkaar kunnen spelen.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Ga naar youtube channel Selen Apaydin

en iets snel...:)

Pianoles

Voor een proefles kunt u online een afspraak/les aanvragen. Daarna kun je ervoor kiezen om je lessen online te houden of in mijn pianostudio in Rotterdam Centrum. Ik spreek Nederlands, Engels en Turks. Als je nog vragen hebt stuur ons een bericht! Tot dan!

Muziektheorie

De muziektheorie die nodig is om professioneel musicus te worden, wordt op piano aangeleerd. Daarom is elke andere muziekprofessional "verplicht" om piano te leren tot een bepaald niveau om muzikant te worden. Hetzelfde geldt voor hobbymuzikanten. De piano is altijd het meest geavanceerde instrument geweest om muziektheorie te leren. Het komt door de aard van dit instrument, de piano; componisten die door de geschiedenis heen op piano hebben gecomponeerd. Aangezien professionele pianisten vaak begeleiders zijn van alle orkest-, dans-, solo-, zang- en ensembleproductie, kun je direct profiteren van de muziektheoretische kennis van pianisten en leren combineren met je speelvaardigheden.