Selen Apaydin

Pianoles, Muziektheorie

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 32,00

Locaties

Thuisstudio Bloemstraat, Rotterdam
Selen-pianostudio.jpg Selen-pianostudio.jpg

Reviews (1)

Vriendelijk Deskundig Inspirerend Gezellig

Piet

Selen Apaydin SA
Selen
(1)
Vriendelijk Deskundig Inspirerend
Rotterdam
vanaf
€ 32,00
per 30 min.
Privéles

Pianolessen van een Cum Laude Master of Music afgestudeerd klassieke pianist; Selen Apaydin online of in Rotterdam Centrum

Bedankt voor het overwegen van pianoles!

Om echt uit te blinken in het bespelen van de piano, moet je veel tijd en toewijding investeren, en het kan 2 tot 5 jaar duren voordat je aanzienlijke vooruitgang ziet.

Als je een passie hebt voor muziek en klaar bent om aan deze reis te beginnen, zou ik graag je pianodocent zijn. Als je echter twijfels hebt over of je genoeg tijd kunt vrijmaken, ben ik misschien niet de beste keuze.

Houd er rekening mee dat een proefles van 30 minuten slechts het begin is. Omdat al mijn studenten toegewijd zijn, geef ik voorrang aan degenen die echt bereid zijn te investeren in muziekonderwijs.

Ik raad aan om te onderzoeken wat het inhoudt om pianoles te volgen voordat je bij mij boekt. Om je muzikale dromen te verwezenlijken, moet je bereid zijn om minstens 10 tot 20 lessen te volgen. Als je klaar bent voor dit niveau van toewijding, laten we beginnen!

Gelieve mijn profiel volledig te lezen alvorens een les te boeken. 

Ervaring/hoog niveau

Mijn pianoreis begon op de leeftijd van 6 jaar, en sindsdien ben ik actief betrokken bij muziek.

Ik begon als koorzanger en pianist als kind en werd op 9-jarige leeftijd toegelaten tot het conservatorium als pianist. Ik heb 17 jaar piano gestudeerd aan vooraanstaande conservatoria in Turkije, Nederland en Frankrijk onder leiding van geweldige leraren.

Op jonge leeftijd begon ik met lesgeven, komend uit een gerenommeerde familie van muzikanten en docenten, en ik ben gepassioneerd over het inspireren van studenten en het delen van de vreugde van hoogwaardige muziek.

Met 21 jaar ervaring in het lesgeven, ben ik gespecialiseerd in effectieve methoden voor beginners. Veel van mijn studenten gaan jarenlang door, waarbij sommigen zich voorbereiden op toelatingsexamens voor het conservatorium of professionele stukken nastreven. Ik geef les tot op masterniveau en help je uitblinken in muziek, ongeacht je educatieve of professionele achtergrond.

 

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Kinderen vanaf 9 of volwassenen…Beginners! (geen groupslessen)

Door een gezin met muzikanten ben ik opgegroeid met het plezier om muziek te maken en kennis te delen. Als ik les geef aan kinderen is het alsof we in dezelfde speeltuin spelen, we genieten gewoon van de toetsen en noten. Ik heb veel geduld met kinderen en volwassenen die net beginnen te leren. Voor mij is het een prioriteit dat we allemaal met gemak en op een ontspannen manier blijven spelen en leren.

Ik heb een open mind, flexibiliteit en volledige aandacht voor mijn studenten. Als de leerling dat wil, leren we popliedjes van youtube of proberen we nieuwe liedjes zonder bijvoorbeeld de bladmuziek. Ik help mensen met het componeren of beantwoorden van alle vragen die ze hebben over muziek.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Ga naar youtube channel Selen Apaydin

Je kunt tal van video's vinden op mijn YouTube-kanaal. Abonneer je alsjeblieft en verken de afspeellijst die speciaal is ontworpen voor studenten, getiteld 'Vroege Intermediate Pianostukken' met 15 video's in de collectie.

Na ongeveer 20 lessen zul je in staat zijn om muzieknoten te lezen en een fundamenteel begrip van muziektheorie en techniek te verwerven. Na nog eens ongeveer 20 lessen zou je goed voorbereid moeten zijn om een of meer van deze stukken te bestuderen. Deze 15 video's omvatten ongeveer 20 verschillende stukken en bieden een uitstekende manier om je vaardigheidsniveau te beoordelen.

Vergeet niet om je te abonneren voor toekomstige video's.

Pianoles

Voor een proefles kunt u online een afspraak/les aanvragen. Daarna kun je ervoor kiezen om je lessen online te houden of in mijn pianostudio in Rotterdam Centrum. Als je nog vragen hebt stuur ons een bericht! Tot dan!

 

(Please send me a message for English or Turkce.) Hallo, Ik ben Selen. Mijn lespraktijk ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, Rotterdam. Ik geef geen gratis proeflessen, geen groepslessen, alleen individueel pianolessen en vanaf 9 jaar en ouder in 2023/2024. 

 

Muziektheorie

De muziektheorie die nodig is om professioneel musicus te worden, wordt op piano aangeleerd. Daarom is elke andere muziekprofessional "verplicht" om piano te leren tot een bepaald niveau om muzikant te worden. Hetzelfde geldt voor hobbymuzikanten. De piano is altijd het meest geavanceerde instrument geweest om muziektheorie te leren. Het komt door de aard van dit instrument, de piano; componisten die door de geschiedenis heen op piano hebben gecomponeerd. Aangezien professionele pianisten vaak begeleiders zijn van alle orkest-, dans-, solo-, zang- en ensembleproductie, kun je direct profiteren van de muziektheoretische kennis van pianisten en leren combineren met je speelvaardigheden.