Sébastien Wrincq

Gitaarles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Locatie de Mozaïek (School of Music), Rotterdam
WhatsApp Image 2023-08-02 at 12.24.44.jpeg WhatsApp Image 2023-08-02 at 12.24.44.jpeg
WhatsApp Image 2023-08-02 at 12.24.44 (1).jpeg WhatsApp Image 2023-08-02 at 12.24.44 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-08-02 at 12.24.45 (1).jpeg WhatsApp Image 2023-08-02 at 12.24.45 (1).jpeg
Videoles

Reviews (2)

Vriendelijk Inspirerend Didactisch
Ik krijg nu zo’n 2 jaar les van Seb en heb in de tussentijd heel wat progressie geboekt. Seb is een inspirerende leraar die altijd weet te motiveren. De lessen zijn leuk en uitdagend en daarbij probeert hij altijd het beste uit je te halen. Kortom een gitaarleraar met passie voor muziek, maar ook met oog voor de student.

Joyce

Vriendelijk Deskundig Coachend Didactisch
Sebastien is een zeer flexibele, talentvolle en aardige gitaardocent. Hij geeft les aan zowel jong als oud, leeftijd is geen obstakel. Hij vormt de lessen naar de behoefte van de cursist en geeft tips waar nodig. Zijn muzikale talent is goed te zien en te horen. Hij legt goed en helder uit en let goed op welke oefeningen zo waar nodig zijn zodat de cursist thuis kan oefenen en zijn/haar skills kan verbeteren.

Lyang

Sébastien Wrincq SW
Sébastien
(2)
Vriendelijk Didactisch Inspirerend
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Sébastien Wrincq is een Belgische gitarist die zijn masterdiploma in jazzgitaar behaalde in augustus 2023. Als ervaren docent biedt hij gepersonaliseerde gitaarlessen aan, geschikt voor zowel beginners vanaf 6 jaar als gevorderden. Met zijn uitgebreide kennis van diverse muziekstijlen, waaronder jazz, pop, rock, funk, blues en Midden-Oosterse muziek, begeleidt Sébastien je door verschillende aspecten van het gitaarspel, zoals speeltechniek en improvisatie. Daarnaast kun je bij hem terecht voor onderwerpen als harmonie, compositie, notenleer, arrangeren en gehoortraining. Of je nu aan het begin staat van je muzikale reis of al ervaring hebt, Sébastien staat klaar om je te inspireren en te begeleiden op jouw pad naar muzikale groei.

Sébastien begon op twaalfjarige leeftijd met het bespelen van de elektrische gitaar en leerde de basis van blues, rock en funk op autodidactische wijze. Op vijftienjarige leeftijd werd hij toegelaten tot de gerenommeerde muziekschool "Kunsthumaniora" in Brussel, waar hij les kreeg van inspirerende jazzmuzikanten zoals Dieter Limbourg, Bert Cools, Wietse Meys, Stijn Wauters en nog veel meer. Gedurende vijf jaar verbeterde hij zijn vaardigheden en leerde hij veel over de jazztraditie, harmonie, componeren en samenspelen in bands.

Na zijn middelbare school heeft Sébastien zijn bachelor- en masterdiploma behaald aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam, waar hij les kreeg van gerenommeerde gitaristen zoals Ed Verhoef, Ronald Schmitz, Reinier Baas, Nelson Veras en Ben de Bruijn.

In zijn masterscriptie onderzocht Sébastien het samenvoegen van microtonale melodische elementen uit Turkse en Arabische muziek met functionele jazzharmonie, en paste hij deze toe op de gitaar in zijn composities en improvisaties. Zijn diepe fascinatie voor het combineren van verschillende muziekstijlen om unieke muziek te creëren en de diversiteit van muziek te vieren, weerspiegelt zijn passie en toewijding aan het vakgebied. Sébastien streeft ernaar om grenzen te verleggen en innovatieve wegen te verkennen binnen de muziekwereld.

Seb is een zeer actief lid van de jazz- en wereldmuziekscene in Rotterdam en treedt regelmatig op als bandleider met zijn eigen projecten, evenals als sideman in verschillende samenwerkingen. Hij verwelkomt gitaarstudenten van alle niveaus om samen op ontdekkingsreis te gaan en hun passie voor muziek te delen.

Rotterdam zuid Rotterdam zuid

Gitaarles

Welkom bij mijn gitaarcursus! Met meer dan zeven jaar ervaring als gitaardocent ben ik gepassioneerd om mijn kennis en liefde voor muziek met jou te delen. Mijn lessen zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderden te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun muzikale horizon te verbreden.

Tijdens onze lessen passen we ons aan jouw unieke karakter, niveau en muzikale interesses aan. Of je nu geïnteresseerd bent in jazz, pop, rock, funk, blues, fusion, wereldmuziek of klassieke stukken, we zullen een repertoire samenstellen dat bij jou past.

Ik geloof sterk in een gepersonaliseerde aanpak. Daarom zal ik tijdens onze eerste les je niveau evalueren om vervolgens gerichte informatie en nieuwe lesstof aan te bieden. Of je nu je speeltechniek wilt verbeteren, meer wilt leren over improvisatie, muziektheorie wilt verkennen of wilt werken aan gehoor- en ritmetraining, ik sta klaar om je te begeleiden op je muzikale reis.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat gitaarspelen leuk en boeiend blijft. Je mag zelfs je favoriete nummers meenemen naar de les, zodat we deze samen kunnen verkennen en aanpassen aan jouw niveau.

Ben je klaar om gitaar te leren spelen met een enthousiaste en gekwalificeerde docent? Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen je muzikale doelen te bereiken!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?
Gitaarles Gitaarles
Telecaster Telecaster