Saskia Hendriks

Pianoles, Auditietraining, Muziektheorieles, Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Smidsstraat, Rijswijk
IMG_2529.jpeg IMG_2529.jpeg
Saskia Hendriks SH
Saskia
Rijswijk
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Ik woon in Oud-Rijswijk en heb de vrije school Den Haag doorlopen.. Sinds mijn studie Schoolmuziek aan het Rotterdams conservatorium werk ik op freelance basis bij muziek- en theaterscholen. En zit ik in een band cafe boheme music en geef ik met veel plezier les aan volwassenen en kinderen! 

Saskia Hendriks .jpeg Saskia Hendriks .jpeg
bbbd306d283a4047b0366803f9493325.jpg bbbd306d283a4047b0366803f9493325.jpg

Pianoles

Ik geef al jaren met veel plezier les en we werken aan de basis techniek maar spelen ook al muziekstukken die je graag wilt leren spelen omdat er ook easy piano parts zijn! We werken aan goede houding en waarbij je leert jezelf te begeleiden op de piano terwijl je zingt. En het spelen van mooie muziekstukken waar we aan verbetering werken! Zelf speel ik graag licht klassiek,Franse chansons en jazz en pop.

 

reviews:

Isis Westendorp : "Ik vind Saskia een hele aardige juf en ik vind de lessen die ze geeft erg leuk"

Moeder van Isis:"Saskia weet het plezier in muziek, pianospelen en zingen aan haar cursisten over te brengen. We zijn heel blij met haar lessen en haar manier van lesgeven!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Auditietraining

Ik heb een leenpiano te huur elektrisch met aanslag gevoelige toetsen. Ik kan je helpen voor te bereiden op een auditie met alle tips en tricks die je zeker kan gebruiken voor de voorbereiding..

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Muziektheorieles

Harmonie leer en muziek theorie zijn de basis om goed te kunnen musiceren via het leren van toonladders en akkoorden gaat de stof een plek krijgen ook in je piano spel en te horen in je zang!

Saskia pianodocente.jpeg Saskia pianodocente.jpeg

Zangles

De zangademhaling staat voorop de oefeningen om je borst midden en kopstem te leren beheersen en natuurlijk het plezier in zingen!! En het zingen met ademsteun , leren uit het hoofd zodat de nummers nog beter naar voren komen en je je stem beter leert gebruiken...Binnen de lessen werken we aan performance en eventuele auditie training.