Geef muziekles cadeau 🎁🎄😃

Sabien Bouw

Gitaarles, Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Locatie Spadelaan, Apeldoorn
Sabien Bouw SB
Sabien
Apeldoorn
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hoi! Wat leuk dat je op mijn profiel terecht bent gekomen. Ik ben Sabien (1997) en woon in Apeldoorn. Sinds mijn 13e jaar speel ik akoestisch gitaar en na een aantal jaren twijfel (en wat verlegenheid) heb ik het aangedurfd om erbij te gaan zingen. Dit beviel zo goed dat ik niet anders meer wilde. In juni 2023 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium Utrecht, richting Docent Muziek met als keuzevak zang. Al een aantal jaren treed ik door heel Nederland bij verschillende gelegenheden en locaties op. Dit doe ik alleen of met mede-muzikanten. Ook schrijf ik eigen muziek, je kunt mij vinden op Spotify onder de naam 'Sabien'. Recent heb ik een band om mij heen gevormd waarmee ik volgend jaar op leuke podia en festivals hoop op te kunnen treden met mijn eigen muziek. 

Na een tijdje muzieklessen te hebben gegeven in cultuurhuis Gigant (Apeldoorn), ben ik begonnen met het geven van zang- en akoestisch gitaarlessen op mijn eigen leslocatie aan de Spadelaan. 

Sabien-8.jpg

Zangles

Tijdens de zanglessen vind ik het belangrijk dat we op een ontspannen manier (en in jouw tempo!) werken aan jouw stem. Vaak zeggen mensen tegen mij: ‘jij zingt vast je hele leven al!’, maar dat is zeker niet het geval. Ik begon met gitaarspelen toen ik 13 jaar oud was, pas 5 jaar later durfde ik de stap te maken om daarbij te gaan zingen. Ik weet dus als geen ander hoe spannend zingen kan zijn! Ook hoef je écht niet vanaf kinds af aan te zingen om alsnog grote stappen te kunnen maken.

Binnen de lessen zoeken we naar waar jouw behoefte/uitdaging ligt en kiezen we liedjes uit die jij leuk vindt. Ik begeleid je hierbij op piano of akoestisch gitaar, op deze manier kunnen we dus echt samen muziek maken.

We werken onder andere aan: ademhaling/ademsteun, houding, klankkleuren, timing, tekstinterpretatie, variaties in volume & dynamiek, zuiver zingen.

Graag laat ik je ervaren hoe leuk en fijn het is om meer vrijheid te voelen in jouw stemgebruik en hoeveel plezier het samen maken van muziek kan geven!

Voor wie? Iedereen vanaf 7 jaar is welkom. Ook als je nog nooit gezongen hebt!

PHOTO-2023-07-04-16-28-18.jpg
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Gitaarles

Wil jij jezelf of iemand anders op akoestisch gitaar leren begeleiden, of gewoon lekker meespelen met je favoriete nummers? Dat leer ik je graag! Toen ik ongeveer 12 jaar oud was ontdekte ik de Americana/country muziek, denk aan Taylor Swift en Lady Antebellum. De warme klanken van de akoestisch gitaren vond ik zó mooi, dit moest ik zelf ook kunnen. Tegenwoordig begeleid ik mezelf veel met gitaar, waar ik nog steeds ontzettend van geniet.

Tijdens de gitaarlessen werken we aan de liedjes die jij graag wil leren spelen. Ik focus mij voornamelijk op popmuziek, tijdens een proefles kunnen we ontdekken of wat ik te bieden heb past bij jouw wensen.

Tijdens de gitaarlessen behandel ik geen notenschrift. We werken onder andere aan: akkoorden, slagjes, tokkelpatronen, vingerzetting, houding, het lezen van tabs.

Voor wie? Iedereen vanaf 8 jaar.

Welke gitaar heb ik nodig? Kom je er niet helemaal uit in de keuze voor een gitaar? Neem dan gerust contact met mij op, dan help ik met zoeken naar een gitaar die bij jouw past.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?