Ruben Mesika

Drumles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 23,00

Locaties

Thuisstudio Van Alphenstraat, Tilburg
_IES5622.jpg _IES5622.jpg
Videoles

Reviews (2)

Vriendelijk Enthousiast
Voor mij is drummen met Ruben als spelen met een vriend: ik heb veel plezier, word steeds iets beter en vergeet de tijd!

Emile

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
Ruben is altijd vrolijk. Als je iets niet snapt, legt hij het goed uit. Als iets even niet gaat mag je met hem een liedje spelen en lekker losgaan.

Tuur

Ruben Mesika RM
Ruben
(2)
Vriendelijk Enthousiast Deskundig
Tilburg
en 1 andere locatie
vanaf
€ 23,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Hoi, mijn naam is Ruben en ik ben gek op muziek! Ik ben op mijn 7e begonnen met drummen en ben er nooit mee opgehouden. Ik heb allerlei instrumenten gespeeld maar ik voel me toch altijd het meeste thuis achter het drumstel. Als kind speelde ik al in veel bandjes, dat begon bij coverbandjes waarmee we pop en rock muziek speelden. Rond mijn 16e heb ik me vooral gericht op metal muziek. De snelheid en power trok mij erg aan.  Na de middelbare school heb ik aan de Rockacademie in Tilburg gestudeerd, waar ik me verder heb ontwikkeld als muzikant. De metalmuziek maakte plaats voor pop, folk en indierock. Ik sta regelmatig zelf op het podium. Meestal als drummer, maar ook als gitarist. Zo heb ik al mogen spelen met acts als Duncan Laurence, Dotan, Joe Buck en Axel Flóvent. 

Mijn liefde voor muziek deel ik graag met anderen. Ik ben tijdens de Rockacademie begonnen met drumles geven en dit doe ik inmiddels al 6 jaar op verschillende locaties in Brabant. Door middel van de lessen die ik geef laat ik de leerlingen ervaren hoe leuk het is om zelf muziek te maken. In mijn lessen geef ik iedere leerling de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen op hun eigen manier.Ook sta ik al 5 jaar voor de klas als muziekmeester. Ik ga langs bij groep 1 t/m 8 om samen muziek te maken, liedjes te zingen en spelletjes te spelen. Het is geweldig om te zien hoe leerlingen spelenderwijs hun talenten ondekken en dingen leren zonder dat ze het doorhebben.

Scherm­afbeelding 2023-05-22 om 16.58.34.jpeg Scherm­afbeelding 2023-05-22 om 16.58.34.jpeg
Scherm­afbeelding 2023-05-22 om 17.01.17.jpeg Scherm­afbeelding 2023-05-22 om 17.01.17.jpeg

Op het podium

Ik sta regelmatig op het podium in het binnenland en het buitenland. Deze foto is in Milaan genomen tijdens een Europese tour. 

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziekles in de klas

Naast optreden en het geven van drumles sta ik ook een aantal ochtenden in de week voor de klas. Ik doe dit al meer dan vijf jaar met veel plezier. In de klas behandelen we alle thema's van muziek, we zingen liedjes, spelen op instrumenten, of spelen muzikale spelletjes.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Drumles

Ben je gek op muziek en zit je de hele dag overal op te tikken en te trommelen? Dan is drumles misschien wel iets voor jou! Tijdens de les leer je rocken en grooven op het drumstel en gaan we aan de slag met je favoriete nummers. Drumles is voor alle leeftijden en alle niveaus.  Maak een afspraak voor een proefles en ontdek of drummen iets voor jou is!

_IES5370-2.jpeg _IES5370-2.jpeg