Roos 't Hart

Zangles, Pianoles, Muziektheorie

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 24,00

Locaties

Thuisstudio Oranjestraat, Bergschenhoek
IMG_8583.jpg IMG_8583.jpg
IMG_8584.jpg IMG_8584.jpg

Reviews (2)

Gezellig Deskundig Coachend
Roos is een super talentvolle en leuke zanglerares, die de lessen altijd gezellig weet te maken. Door onze gelijke muzieksmaak zijn we vaak beide erg enthousiast over de nummers die we zingen en krijg ik ook leuke nummers aanbevolen. Hiernaast zorgt ze er altijd voor dat ik op een gezonde manier zing door de juiste opwarmingsoefeningen uit te zoeken en goed naar mijn houding te kijken. Hierdoor helpt ze me om verder te komen als ik ergens mee vast zit en haalt ze altijd het beste uit me.

Vera, 15 jaar

Enthousiast Vriendelijk Gezellig
De zanglessen zijn helemaal top! Haar liefde voor muziek en toewijding aan mijn groei zijn voelbaar in elke les. Wat ik het leukst vind, is haar talent om mijn stem te begrijpen en me te helpen mijn eigen stijl te vinden. Met haar vriendelijke aanpak voel ik me altijd op mijn gemak om nieuwe dingen uit te proberen en mezelf uit te dagen. Ik vind Roos een hele fijne, goede en gezellige zangdocent!😄

Annabella, 21 jaar

Roos 't Hart RH
Roos
(2)
Gezellig Deskundig Coachend
Bergschenhoek
vanaf
€ 24,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hey!

Mijn naam is Roos 't Hart, 22 jaar en ik heb een ontzettend grote passie voor muziek. Op jonge leeftijd kwam ik er al achter dat ik deze passie heel erg graag overdraag aan anderen en ik ben docent muziek gaan studeren op het conservatorium te Rotterdam. Tijdens deze studie heb ik pedagogische- en didactische vaardigheden ontwikkeld die in o.a. het privéles geven goed van pas komen. Daarnaast geef ik inmiddels 5 jaar lang piano- en zangles op verschillende muziekscholen & vanuit huis. Ook dirigeer ik een vocal group en geeft ik hier en daar bandcoaching en songwriting cursussen.

Mijn lessen zijn erg gefocust op het individu. Ik vind het belangrijk dat de leerling inspraak heeft op wat hij/zij leert in een les en wat voor onderwerpen wij behandelen.

WhatsApp Image 2023-05-19 at 08.21.42.jpeg WhatsApp Image 2023-05-19 at 08.21.42.jpeg

Zangles

Ontdek de kracht van je eigen stem terwijl we samen werken aan het ontwikkelen van jouw unieke geluid. Of je nu een absolute beginner bent of al ervaring hebt, mijn gepersonaliseerde zanglessen zijn ontworpen om jouw talent te laten bloeien. Leer ademtechnieken, verbeter je bereik en ontdek hoe je emotie in elke noot legt. Met een mix van plezier, passie en professionele begeleiding, zal je snel merken hoe zangles niet alleen je stem, maar ook je zelfvertrouwen laat groeien.

Dus, waar wacht je nog op? ;)

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Pianoles

Wil je jezelf leren begeleiden of de piano als losstaand instrument leren beheersen? Door middel van een methode gaan we aan de slag met noten leren lezen en het begrijpen/lezen van akkoorden. Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, mijn lessen zijn op maat gemaakt om jouw vaardigheden en techniek te verbeteren.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Muziektheorie

Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde muzikant die zijn kennis wil verdiepen, mijn lessen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen. Van het begrijpen van noten en toonladders tot het ontdekken van complexe harmonieën, jazzanalyse en compositietechnieken, samen gaan we aan de slag met het leren begrjipen van de theoretische kant van muziek. Jij bepaalt wat je wilt leren!