Rachel Daniels

Celloles in Den Haag Centrum en Rotterdam Rotterdam Noord

Ik ben Rachel en speel cello in verschillende ensembles en projecten. Daarnaast geef ik al een aantal jaar individuele lessen aan jong en oud, en werk aan allerlei verschillende klassieke projecten- en projecten in verschillende muziekstijlen. Ik ben op mijn 7e begonnen met cellolessen op de muziekschool in Helmond, nadat ik eerst een jaar algemene muzikale vorming had gevolgd. De cello met zijn mooie lage tonen en melodieën trok mij meteen aan, ook toen ik dit instrument in een groot orkest zag zien spelen was ik verkocht. Op mijn 12e ben ik begonnen op de Havo voor Muziek en Dans, en ben vervolgens doorgestroomd naar de bachelor klassiek cello bij prof. Herrejan Stegenga. Daarnaast volgde ik masterclassen bij o.a Jeroen den Herder en Angel Luis Quintana. In 2018 behaalde ik mijn diploma aan het Rotterdams conservatorium, waarna ik mijn master vervolgde bij Prof. Paul Uyterlinde en Larissa Groeneveld.

Ik heb in mijn jaren cello spelen veel ervaring opgebouwd in de kamermuziek en als orkestmusicus, iets dat ik tot de dag van vandaag met veel liefde doe. Dit is de reden waarom ik ook al mijn leerlingen zo veel mogelijk wil stimuleren om naast de individuele lessen, samen of in een orkest te spelen.

Korte omschrijving van de cello lessen: Leerlingen kunnen vanaf jong tot heel oud en op basis- of verschillende vervolg niveaus bij mij terecht. Na een eerste les stel ik samen met de leerling een passend lesplan op, naar het niveau en tempo wat het beste bij de leerling past. Ik wil mijn leerlingen alle ruimte bieden om op hun eigen niveau en tijd vooruit te gaan. Ik stel hierin wel de eis aan al mijn leerlingen thuis buiten de les om te oefenen. Houdt er dus rekening mee dat je doordeweeks tijd vrij moet maken om aan de les te werken. Gezellige en leerzame lessen zijn voor mij prioriteit. Op de proefles is het van belang je eigen cello mee te nemen. Mocht je dit nog niet hebben kun je voor de eerste les contact met mij persoonlijk opnemen.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Rachel

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.