Poliana Vieira

Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam

Reviews (4)

Vriendelijk Deskundig Eigentijds Enthousiast Inspirerend Coachend
Als je een goede zanglerares wil met het geduld van een engel en die doorgaat tot je het kan, moet je bij Poliana zijn! Naast dat het altijd super gezellig is, leer je ook ontzettend veel. Ze is deskundig en inspirerend en begeleid je soms woord voor woord door de nummers heen. Absoluut een aanrader!

Auke Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Geduldig Gezellig

Mabelle Na 1 week les

Doelgericht Inspirerend Ervaren Geduldig
Poliana is niet alleen een goed docent maar ook een mens met het hart op de juiste plek. Empatisch vermogen wat onbetaalbaar is. Door deze mix van mooie eigenschappen kijk ik ernaar uit als student zang met Poliana verder aan de slag te gaan!

Jay Na 1 week les

Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Gezellig

M Na 1 week les

Poliana Vieira PV
Poliana
(4)
Vriendelijk Enthousiast Inspirerend
Rotterdam
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles

Podium- en studiowerk

Poliana is afgestudeerd als muzikant/producer met als hoofdvak Zang, bij Albeda Muziek. Daar heeft zij  de “Complete Vocal Techniek” gevolgd, die ook de basis is van haar zanglessen.  Ook heeft ze ervaring op het podium en de studio. Ze heeft met artiesten gezongen als o.a. Sabrina Starke, Pete Philly, Shirma, Rouse, Boris, Xantoné Blacq (Amy Winehouse) en Bernard Fowler (Rolling Stones).

Werken aan je eigen doelen

Hoi, hoe gaat het? Leuk dat je interesse hebt om zangles van mij te krijgen! Ik help je graag verder om jouw favoriete nummers beter op je gemak te kunnen zingen. Ik kan je handige adviezen en technieken geven om meer uit je stem te halen. Het draait helemaal om jou in de les. We kunnen gaan werken aan de doelen die je jezelf wilt stellen en gebruiken hierbij muziek die bij jouw stem past. Hierbij kunnen we nummers ook aanpassen zodat het op jouw toonsoort aansluit. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten tijdens een proefles!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Music Matters Award

In 2012 won Poliana de Music Matters Award en was MuziekAmbassadrice van Rotterdam. Met haar eerste single “His Love is Worth” van haar album MOODS werd ze Radio 6 Soul & Jazz Talent. Poliana kreeg verschillende nominaties voor het album en verzorgde het voorprogramma van Lilian Vieira en Bernard Fowler. Op dit moment doet ze mee met het tv-programma We Want More.

foto_profiel_zangles

Stuur een bericht

Worldpop en Souljazz met R&B invloeden

Na uitverkochte concerten n.a.v  haar Debuut Album MOODS en het succes als vocaliste van het Re:Freshed Orchestra, met wie zij een tour door heel Nederland en  verschillende media optredens deed zoals o.a North Sea Jazz,  DWDD en een nummer 1 album op de itunes Hitcharts, zette Poliana in 2016 haar verdere stappen als solo artiest en als vocal coach. In 2017 en 2018 tourde zij tweemaal in Polen met het Wojtek Justyna TreeOh! als special guest van de band met haar muziek,  ze stond op Sodade Festival en vertolkte het Kaapverdische “Sodade” met het Rotterdams Philharmonic Banda, tijdens het Eeuwfeest van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Vieira’s stijl kan je het beste beschrijven als Popsoul en wereldmuziek met r&b en blues invloeden. Bij Poliana kan je ook terecht voor Portugees/Braziliaanse zang.

Minimum leeftijd klant/student: 15 jaar