Poliana Vieira

Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam
20210729_143346.jpg 20210729_143346.jpg

Reviews (10)

Communicatief Deskundig Vriendelijk
Het was gewoon prima!

Janis Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Doelgericht Coachend Gezellig
Ondanks dat het de eerste les was, voelde ik me na 30 minuten op mijn gemak. Ze zoekte naar waar ik aan kon werken en wat ik al kon. Goed voor mijn zelfvertrouwen en hier verder in te gaan.

Stephanie Na 1 week les

Communicatief Coachend Deskundig Gezellig Vriendelijk Enthousiast
De proefles was erg prettig en voelde me erg op mijn gemak!

Quinten Na 1 week les

Deskundig Coachend Communicatief Vriendelijk Enthousiast Ervaren Gezellig Geduldig
Inspirerende proefles gehad, Poliana is erg vriendelijk en professioneel!

Rebecca Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig
Wat een leuke proefles. Heb al zeker wat geleerd! En Poliana is een hele open en vriendelijke dame die weet waar ze het over heeft!

Sabine Na 1 week les

Doelgericht Vriendelijk Geduldig Communicatief Deskundig
Haar les is echt leuk,ik kom altijd met plezier bij haar les,ik heb veel van haar geleerd,ze is geduldig,altijd op tijd,ze is doelgericht,haar manier van lesgeven is echt aan te raden. Groetjes van Maria Jose.

Maria Jose Na 9 weken les

Vriendelijk Deskundig Eigentijds Enthousiast Inspirerend Coachend
Als je een goede zanglerares wil met het geduld van een engel en die doorgaat tot je het kan, moet je bij Poliana zijn! Naast dat het altijd super gezellig is, leer je ook ontzettend veel. Ze is deskundig en inspirerend en begeleid je soms woord voor woord door de nummers heen. Absoluut een aanrader!

Auke Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Geduldig Gezellig

Mabelle Na 1 week les

Doelgericht Inspirerend Ervaren Geduldig
Poliana is niet alleen een goed docent maar ook een mens met het hart op de juiste plek. Empatisch vermogen wat onbetaalbaar is. Door deze mix van mooie eigenschappen kijk ik ernaar uit als student zang met Poliana verder aan de slag te gaan!

Jay Na 1 week les

Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Gezellig

M Na 1 week les

Poliana Vieira PV
Poliana
(10)
Vriendelijk Deskundig Enthousiast
Rotterdam
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles

Podium- en studiowerk

Poliana is afgestudeerd als muzikant/producer met als hoofdvak Zang, bij Albeda Muziek. Daar heeft zij  de “Complete Vocal Techniek” gevolgd, die ook de basis is van haar zanglessen.  Ook heeft ze ervaring op het podium en de studio. Ze heeft met artiesten gezongen als o.a. Sabrina Starke, Pete Philly, Shirma, Rouse, Boris, Xantoné Blacq (Amy Winehouse) en Bernard Fowler (Rolling Stones).

Werken aan je eigen doelen

Hoi, hoe gaat het? Leuk dat je interesse hebt om zangles van mij te krijgen! Ik help je graag verder om jouw favoriete nummers beter op je gemak te kunnen zingen. Ik kan je handige adviezen en technieken geven om meer uit je stem te halen. Het draait helemaal om jou in de les. We kunnen gaan werken aan de doelen die je jezelf wilt stellen en gebruiken hierbij muziek die bij jouw stem past. Hierbij kunnen we nummers ook aanpassen zodat het op jouw toonsoort aansluit. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten tijdens een proefles!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Music Matters Award

In 2012 won Poliana de Music Matters Award en was MuziekAmbassadrice van Rotterdam. Met haar eerste single “His Love is Worth” van haar album MOODS werd ze Radio 6 Soul & Jazz Talent. Poliana kreeg verschillende nominaties voor het album en verzorgde het voorprogramma van Lilian Vieira en Bernard Fowler. Op dit moment doet ze mee met het tv-programma We Want More.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Worldpop en Souljazz met R&B invloeden

Na uitverkochte concerten n.a.v  haar Debuut Album MOODS en het succes als vocaliste van het Re:Freshed Orchestra, met wie zij een tour door heel Nederland en  verschillende media optredens deed zoals o.a North Sea Jazz,  DWDD en een nummer 1 album op de itunes Hitcharts, zette Poliana in 2016 haar verdere stappen als solo artiest en als vocal coach. In 2017 en 2018 tourde zij tweemaal in Polen met het Wojtek Justyna TreeOh! als special guest van de band met haar muziek,  ze stond op Sodade Festival en vertolkte het Kaapverdische “Sodade” met het Rotterdams Philharmonic Banda, tijdens het Eeuwfeest van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Vieira’s stijl kan je het beste beschrijven als Popsoul en wereldmuziek met r&b en blues invloeden. Bij Poliana kan je ook terecht voor Portugees/Braziliaanse zang.

Minimum leeftijd klant/student: 15 jaar

foto_profiel_zangles foto_profiel_zangles