Poliana Vieira

Songwriting en zangles in Rotterdam Charlois en via videoles

Podium- en studiowerk

Poliana is afgestudeerd als muzikant/producer met als hoofdvak Zang, bij Albeda Muziek. Daar heeft zij  de “Complete Vocal Techniek” gevolgd, die ook de basis is van haar zanglessen.  Ook heeft ze ervaring op het podium en de studio. Ze heeft met artiesten gezongen als o.a. Sabrina Starke, Pete Philly, Shirma, Rouse, Boris, Xantoné Blacq (Amy Winehouse) en Bernard Fowler (Rolling Stones).

Werken aan je eigen doelen

Hoi, hoe gaat het? Leuk dat je interesse hebt om zangles van mij te krijgen! Ik help je graag verder om jouw favoriete nummers beter op je gemak te kunnen zingen. Ik kan je handige adviezen en technieken geven om meer uit je stem te halen. Het draait helemaal om jou in de les. We kunnen gaan werken aan de doelen die je jezelf wilt stellen en gebruiken hierbij muziek die bij jouw stem past. Hierbij kunnen we nummers ook aanpassen zodat het op jouw toonsoort aansluit. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten tijdens een proefles!

Music Matters Award

In 2012 won Poliana de Music Matters Award en was MuziekAmbassadrice van Rotterdam. Met haar eerste single “His Love is Worth” van haar album MOODS werd ze Radio 6 Soul & Jazz Talent. Poliana kreeg verschillende nominaties voor het album en verzorgde het voorprogramma van Lilian Vieira en Bernard Fowler. Op dit moment doet ze mee met het tv-programma We Want More.

Worldpop en Souljazz met R&B invloeden

Na uitverkochte concerten n.a.v  haar Debuut Album MOODS en het succes als vocaliste van het Re:Freshed Orchestra, met wie zij een tour door heel Nederland en  verschillende media optredens deed zoals o.a North Sea Jazz,  DWDD en een nummer 1 album op de itunes Hitcharts, zette Poliana in 2016 haar verdere stappen als solo artiest en als vocal coach. In 2017 en 2018 tourde zij tweemaal in Polen met het Wojtek Justyna TreeOh! als special guest van de band met haar muziek,  ze stond op Sodade Festival en vertolkte het Kaapverdische “Sodade” met het Rotterdams Philharmonic Banda, tijdens het Eeuwfeest van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Vieira’s stijl kan je het beste beschrijven als Popsoul en wereldmuziek met r&b en blues invloeden. Bij Poliana kan je ook terecht voor Portugees/Braziliaanse zang.

Minimum leeftijd klant/student: 15 jaar

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Poliana

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.