Nienke de Heer

Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Locatie Buorren, Tersoal
Lesruimte (2).jpg Lesruimte (2).jpg
Lesruimte (1).jpg Lesruimte (1).jpg
Les aan huis bij cursist (8491, 8608, 8637, 8911, 9001...)

Reviews (2)

Coachend Geduldig Didactisch
Wat is het heerlijk om op maandagmorgen richting Tersoal te rijden om Zangexpressie te gaan doen bij Nienke. Onder haar liefdevolle begeleiding ben ik met mijn eigen stem op zoek gegaan naar de klanken, waarmee ik mijn emoties kan uiten. In het begin was dat spannend maar inmiddels ervaar ik het als bevrijdend en helend. Ik kan het iedereen aanraden.

Minny

Gezellig Deskundig Vriendelijk
Ze geeft op een hele prettige manier zangles, waarbij stemoefeningen gebruikt worden om in te zingen en een lied werd afgerond door het op te nemen met de instrumentale versie. Die instrumentale versies krijg je ook mee: super handig. Zo kon ik mezelf ook vergelijken van de eerste opnames en na drie jaar les. Al met al was het altijd super gezellig en de nodige humor eveneens aanwezig. Nienke is leuk, tof, grappig en ook fijngevoelig. Ik raad haar zeker aan!

Elise

Nienke de Heer NH
Nienke
(2)
Coachend Geduldig Didactisch
Tersoal
en 1 andere locatie
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Na een periode van omzwervingen in Spanje en Brazilië ben ik weer geland op Friese bodem, mijn geboortegrond. Daar laat ik weer volop van me horen op het gebied van stem en klank en andere frequenties. Als ik niet optreed of zangles geef, coach en train ik op het gebied van zelfontwikkeling, gebruik makende van frequenties, hetzij zingen, klinken, muziek maken en stemanalyse.

Mijn passie is frequentie, trilling, klank, zingen.

Van huis uit werden we gevoedt met Klassieke muziek en later Jazz en op mijn 6e begon ik met vioolspelen. Ook speelde ik gitaar en piano, de instrumenten die mijn broers speelden. Elk instrument was interessant en ik probeerde overal een melodie uit te halen, wat doorgaans ook lukte. Tot ergernis van mijn broers want die hadden per slot van rekening les op die intstrumenten en ik niet.Op mijn 14e ben ik begonnen met zingen, ik wilde wel eens wat anders dan klassieke muziek spelen en de viool raakte ik nauwelijks meer aan.Zingen, dát was het! Het conservatorium volgde, waar me de liefde voor de jazzmuziek verder werd bijgebracht. Ik speelde in musicals, deed projecten zoals de Andrew Sisters, zong in BigBands en verschillende combo's.Jazz, pop, soul, country, blues, wereldmuziek, ik hou ervan en zing alles op zijn tijd.Vrijheid in de muziek voelt heerlijk en als je bij mij op les komt, dan doe ik mijn best dat gevoel op je over te brengen.

 

IMG_6443-min.JPG IMG_6443-min.JPG

Aanbod

Zangles, Stemexpressie, Stemanalyse voor iedereen vanaf ongeveer 14 jaar.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Zangles

Zangles

Vrijheid in je stem creëren zodat je ermee kunt doen waar jij blij van wordt.

Wil je graag je zang- of spreekstem verbeteren? Auditie doen voor een opleiding/musical/koor? Je stemtechniek versterken? Beter met je adem om leren gaan? Stressniveau verminderen?
Dit kunnen een aantal redenen zijn waarom je zangles wilt gaan nemen.

In mijn lessen ben je vrij om te zingen op de manier die bij jou past.
Ik begeleid je daarin, leer je hoe je je stem gezond gebruikt en samen verkennen we de mogelijkheden van je stem.
Zing in de stijlen die jij graag wilt.
Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het zangvak en kan je op vele gebieden ondersteunen.
Adem, Interpretatie, Techniek, Inleving, Improvisatie, Podiumpresentatie.


Stemexpressie

Tijdens deze sessies werk je met je stem om meer inzicht je Zelf te krijgen.
Je weekt je vastzittende patronen los om ze vervolgens uit je systeem te zingen met klank, ook wel  "klinken" genoemd.
Tijdens de sessies kunnen we ademen, bewegen, klinken, voelen, delen en krijgt dat wat de aandacht vraagt, alle ruimte.
Hierdoor kan je steeds meer je eigen stem ont-dekken en jouw lied zingen, oftewel: je eigen leven leven, zonder je steeds weer te verbinden emoties die je tegenhouden en een hoop energie kosten zoals bijvoorbeeld angst, onzekerheid, schaamte, schuld en boosheid.

Het laten horen van jouw stem, het spreken van jouw waarheid, het uiten van jouw emoties, daar is soms moed voor nodig en kan heel spannend zijn.
Met de hulp van stemexpressie zul je je steeds comfortabeler gaan voelen om die stappen te nemen in je leven.

Stemanalyse

Met dit revolutionaire systeem kan je middels een opname van je stem snel inzicht krijgen in je patronen, kwaliteiten en je valkuilen.
Maar ook je krachtige en minder krachtige toon.
Dus heel mooi te combineren in de zangles en in de stemexpressie.
De stemanalyse ontdekt en vergelijkt alle emoties en triggers in jouw stem en kan aan de hand daarvan de onderliggende blokkades en oorzaken van bepaalde klachten en gedrag verklaren.
Het is mogelijk het zelfhelend vermogen te versterken en welzijn te verbeteren op meerdere vlakken via een op maat gemaakte geluidstherapie, die je dagelijks minimaal 30 minuten afluistert via een koptelefoon.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?