Niek Loohuis

Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Stadhuisplein, Tilburg
Lesruimte.jpg Lesruimte.jpg

Reviews (2)

Deskundig Vriendelijk Enthousiast
Niek heeft al snel haakjes te pakken om je zang in rap tempo te verbeteren. Het opzoeken van de ontspanning in je stem en daarmee zoveel mogelijk bereiken met zo min mogelijk moeite is superfijn. Ik ben regelmatig uit de brand geholpen voor audities waardoor ik zelfverzekerder en goed voorbereid voor de dag ben gekomen.

Luuk

Deskundig Inspirerend Geduldig Didactisch
Ik geniet erg van de zanglessen van Niek. Niek geeft waardevolle feedback op een heel prettige manier. Ik vind het fijn dat hij altijd duidelijk en eerlijk aangeeft waar verbetering mogelijk is, daar leer ik heel veel van. Hij weet goed op welke manier hij het beste in je naar boven haalt. En dat alles op een motiverende manier. Gegarandeerd dat je naar buiten loopt en je weer iets nieuws hebt geleerd!

Astrid

Niek Loohuis NL
Niek
(2)
Deskundig Vriendelijk Enthousiast
Tilburg
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hoi, welkom! Ik ben Niek, 28 jaar en geef zangles bij mij thuis. Als kleine jongen ging ik al met mijn moeder mee naar de musicalvereniging waar mijn liefde voor het vak is begonnen. Op de middelbare school volgde ik extra muziek- en dramalessen waarin ik mijn creatieve ei kwijt kon.

Na de middelbare school heb ik een jaar MusicAllFactory in Tilburg gedaan. Daarna heb ik even Docent Muziek gestudeerd, maar ik wilde eigenlijk het liefste acteren en zingen. In 2018 deed ik auditie voor de opleiding Muziektheater in Tilburg en werd aangenomen.

Ik ben in 2022 afgestudeerd als zanger/acteur van die opleiding. Daar heb ik veel facetten van de stem leren kennen en heb ik kennis gemaakt met methodes zoals EVTS, CVT, Coblenzer en de Akzentmethode van Svend Smith. Plezier en een veilige sfeer vormen de basis van mijn lessen. Beginnend of meer ervaren, ik ga graag met je aan het werk. 

thumbnail_IMG_2547.jpg thumbnail_IMG_2547.jpg
thumbnail_Jana en Niek foto Peggy de Haan-119.jpg thumbnail_Jana en Niek foto Peggy de Haan-119.jpg

Zangles

Wil je graag auditie doen voor een muziektheateropleiding, je voorbereiden op een rol binnen een muziektheatergezelschap of wil je gewoon zingen voor de lol? Wat je doel ook is, ik help je graag!

Tijdens een zangles werken we aan een stukje techniek door middel van oefeningen en koppelen we die oefeningen aan (musical)repertoire wat je graag zingt. Verschillende methodes en methodieken zoals Coblenzer, EVT en CVT vormen het uitgangspunt van mijn lessen. Want wat voor de één werkt, werkt voor de ander minder goed. Zo gaan we op zoek naar de oefeningen die goed bij jóu passen. 

Als jij zorgt dat je altijd bladmuziek (mét akkoorden en geplakt) van twee stukken bij je hebt, dan gaan we daarmee aan de slag. 

 

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?