Neil van Kleeff

Gitaarles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (5)

Deskundig Inspirerend Geduldig Goed met kinderen Stipt Gezellig
hele fijne leraar voor mijn dochter, zoon en mijzelf!

Bas Na 8 weken les

Alexander Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Eigentijds Coachend Ervaren Gezellig

Rogier Na 1 week les

Vriendelijk Coachend Geduldig
hele fijne leraar die geduldig en enthousiast blijft inspireren

Dolinde Na 61 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Stipt Goed met kinderen Eigentijds
Ik ben superblij met Neil als gitaarleraar voor mijn 12-jarige zoon. Neil is heel geduldig. Mijn zoon oefent niet altijd even hard maar hij blijft het leuk vinden ;).

Janneke Na 44 weken les

Terug naar het overzicht
Neil van Kleeff NK
Neil
(5)
Deskundig Vriendelijk Geduldig

Herman Brood Academie

Neil van Kleeff (’93) is als gitarist afgestudeerd aan de Herman Brood Academie en studeert momenteel muziek productie op de Rockacademie in Tilburg. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met verschillende genres zoals Metal, Rock, Pop, Blues en Funk. Hij heeft vooral veel uren zitten in het technische aspect van het gitaar spelen en kan je verder helpen met geavanceerde technieken zoals alternate picking, sweeping en tapping. Ook beginners kunnen bij Neil terecht, waarbij hij kijkt naar de muzikale interesses van de leerling om op die manier te zorgen dat het lesmateriaal goed aansluit bij de wensen van de student. Naast het gitaar spelen houdt hij zich ook bezig met DJ’en en het produceren van elektronische muziek onder de naam Vypes.

Leslocatie Neil van Kleef Leslocatie Neil van Kleef

Sweep picking

Neil heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde gitaartechnieken zoals alternate picking, sweep picking en tappen. Ook kan hij je helpen met muziektheorie en songwriting, zowel beginnende als gevorderde gitaristen zijn welkom. Dus wil jij gitaar leren spelen zoals je grote helden, dan ben je bij Neil aan het juiste adres!

Les aan huis

Het is ook mogelijk om bij Neil les aan huis te boeken. Wil je meer info over welke dagen/tijdstippen en evt prijzen? Stuur even een bericht naar Neil!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?