Neil van Kleeff

Gitaarles in Rotterdam Noord, Rotterdam Feijenoord en via videoles

Herman Brood Academie

Neil van Kleeff (’93) is als gitarist afgestudeerd aan de Herman Brood Academie en studeert momenteel muziek productie op de Rockacademie in Tilburg. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met verschillende genres zoals Metal, Rock, Pop, Blues en Funk. Hij heeft vooral veel uren zitten in het technische aspect van het gitaar spelen en kan je verder helpen met geavanceerde technieken zoals alternate picking, sweeping en tapping. Ook beginners kunnen bij Neil terecht, waarbij hij kijkt naar de muzikale interesses van de leerling om op die manier te zorgen dat het lesmateriaal goed aansluit bij de wensen van de student. Naast het gitaar spelen houdt hij zich ook bezig met DJ’en en het produceren van elektronische muziek onder de naam Vypes.

Leslocatie Neil van Kleef

Sweep picking

Neil heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde gitaartechnieken zoals alternate picking, sweep picking en tappen. Ook kan hij je helpen met muziektheorie en songwriting, zowel beginnende als gevorderde gitaristen zijn welkom. Dus wil jij gitaar leren spelen zoals je grote helden, dan ben je bij Neil aan het juiste adres!

Les aan huis

Het is ook mogelijk om bij Neil les aan huis te boeken. Wil je meer info over welke dagen/tijdstippen en evt prijzen? Stuur even een bericht naar Neil!

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Neil

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.