Mischa Dirksen

Introductie

Aangenaam!

Mijn naam is Mischa Dirksen en ik schrijf, produceer en mix liedjes! Dat doe ik nu eenmaal het allerliefst. Ik maak muziek voor en met pop artiesten, producers, labels en reclames.

even kort over mij:

Mischa is begonnen als  tourend (sessie) muzikant. In verschillende groepen heeft hij gespeeld op de grotere festivals, zalen als Tivoli, de Melkweg en Paradiso en verschillende radio en tv programma’s Sinds 2016 ligt zijn focus met name op het werken als producer, songwriter, engineer en mixer. Na een studie creative producing aan het Codarts conservatorium waar hij werkte onder oa Holger Schwedt produceert hij nu fulltime vanuit de Off the Grid studio’s in Utrecht. Vanuit deze studio is hij verantwoordelijk voor tientallen releases en miljoenen streams in alle hoeken van de (pop)muziek.
Begin 2020 tekent Mischa een publishingovereenkomst met Cloud 9 in het fonds van producer Huub Reijnders. Vanuit deze samenwerking schrijft en produceert hij voor verschillende artiesten en is hij ook betrokken bij meerdere internationale toplines. Mischa werkte onder andere met Kaj van der Voort, LAKSHMI, Joel Corry, Fake Records, LUCAS en Julia van Bergen en behaalde met het debuutalbum van Metejoor zijn eerste #1 notering.

Productie

Wil jij verder komen in het maken van je producties of mixes? Snap je niet waarom jouw track niet dezelfde impact maakt als de tracks op de radio? Of sta je nog helemaal aan het begin en wil je jezelf gaan opnemen? Ik kan je helpen! Het produceren van muziek is zogezegd een beetje een vreemde eend in de bijt als het om lesvormen gaat. De hulpvraag is voor iedereen anders en daarom wil ik ook niet een vast curriculum erdoorheen werken. We gaan samen onderzoeken waar we jou het beste kunnen helpen en dat vormgeven. Hierdoor spreek ik liever van coachsessies: Jij bepaalt waar we heen gaan, ik ben er om je daarin te ondersteunen!

Muziektheorie/toelating

Wil je graag naar een muziekopleiding maar vrees je voor de (theoretische) toelatingstest? Ook hier kunnen we aan werken. Opgroeiende in een familie van beroepsmuzikanten besef ik hoe belangrijk het is als iemand je dit goed uit kan leggen. Het lijkt misschien overweldigend, maar we breken het op in kleine stukjes en gaan stap voor stap zodat jij straks met vertrouwen die auditie in kan. Muziektheorieles mag overigens ook zónder aanstaande toelating 😉

Stel je vraag aan Mischa

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.