Michiel Buijsse

Drumles, Latin percussieles, Muziektheorie

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Videoles

Reviews (2)

Communicatief Vriendelijk Enthousiast Doelgericht

Ruud Na 1 week les

Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast

Nash Na 1 week les

Michiel Buijsse MB
Michiel
(2)
Vriendelijk Enthousiast Communicatief
Videoles
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Mijn naam is Michiel Buijsse, drummer en docent uit Amersfoort. Momenteel ben ik met name actief in de bands Tess Merlot, The Streetbeat Empire en verschillende jazz-formaties. De eerste muzikale stappen zetten ik in de fanfare en slagwerkgroep en in rockbands op mijn middelbare school in Goes (Zeeland). Vanwege mijn brede muzikale smaak en veelvoud aan slagwerkinstrumenten maakte ik de keus om klassiek slagwerk te gaan studeren, als stevige basis. Sinds deze klassieke studie aan het Conservatorium van Amsterdam geef ik ook les, naast drums dus ook (melodisch) slagwerk en percussie. Daarna heb ik me op Codarts Rotterdam verder verdiept in de jazz muziek, met uitstapjes naar latin en fusion. Ook was ik veel actief met popband The Royal Engineers, met landelijke airplay en mooie tours in binnen- en buitenland. Dit alles maakt dat veelzijdigheid in instrumenten en stijlen mijn interesse heeft en dit ook kan aanbieden en introduceren in de lessen, als daar behoefte aan is.

Mijn ultieme doel is om iedereen les op maat te geven, ongeacht achtergrond, niveau, muziekstijl of eventuele beperkingen. Natuurlijk gaan we aan de slag met techniek, coördinatie, grooves, fills en stijlkennis, echter staat de “fun-factor” en ook persoonlijke ontwikkeling voorop. Klinkt dit als een muzikale match? Dan kom ik graag met je in contact!

Drumles

We gaan op een muzikale reis langs ritmes, grooves, fills, rudiments en meer – Volledig toegespitst zoeken we samen naar de beste routekaart voor jouw drumavontuur.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Percussieles

Wil jij de brede wereld van het slagwerk ontdekken? Dan gaan we van start met bongo’s, conga’s, cowbells en shakers om een veelzijdige percussionst te worden.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Muziektheorie

Wil jij naast het bespelen van een instrument meer begrip krijgen over de theorie van muziek? Of bereid je je voor op een conservatorium-auditie? Dan is dit de manier om je kennis bij te spijkeren, vanaf elk niveau.