Michael Damen

Gitaarles, Muziektheorie, Muziekproductie, Songwriting

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Locatie Roserije, Maastricht
Videoles
Michael Damen MD
Michael
Maastricht
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Hallo! Mijn naam is Michael en ik geef al ruim 6 jaar muziekles. Ik doe mijn best om mijn lessen persoonlijk, leuk en interessant te maken. Interesse? Boek een proefles!

c4b2ebdca2214c299352ab22ba5dfa57.jpg c4b2ebdca2214c299352ab22ba5dfa57.jpg
Isolation sessions - Google Documenten1 (1).jpg Isolation sessions - Google Documenten1 (1).jpg

Gitaarles

Informatie over de lessen:Heb je altijd al gitaar willen leren spelen? Of speel je al jaren en ben je op zoek naar verdieping? Wat je ervaring of leeftijd ook is, je bent van harte welkom.

Proefles:

Bij de proefles nemen we rustig de tijd om elkaar te leren kennen, en je wensen en doelen voor de lessen te bespreken. Indien mogelijk kunt je een nummer voorbereiden, maar dit is niet vereist.

Na afloop van de proefles zullen even de tijd nemen om te bespreken hoe je het vond. 

Stijlen:

Jazz, Pop, Rock, Metal en subgenres hiervan. Zowel elektrisch als akoestisch.

Ruimte en apparatuur:

De lessen vinden plaats in mijn opnamestudio van 28m2. Hier zijn o.a. 2 gitaarversterkers aanwezig die gebruikt mogen worden. Er is een leengitaar is aanwezig voor de proefles (volwassen maat).

Les op maat/ speciale behoeftes:

Ook heb ik een aantal jaar ervaring als muziektherapeut. Ik heb vooral gewerkt met jongeren met autisme, angststoornissen, verslaving en jongeren afkomstig uit een onveilige thuissituatie. 

Speciale verzoeken en behoeftes kunnen altijd worden overlegd. Mijn opnamestudio is helaas niet rolstoeltoegankelijk. 

Gesproken talen:

Nederlands en Engels.

Hopelijk tot snel!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziektheorie

In deze lessen kunnen we dieper ingaan op muziektheorie. Wil je leren waarom bepaalde muziek droevig of vrolijk klinkt? Of heb je al wat meer kennis en zoek je verdieping op je instrument? Wil je de muziek die je zelf schrijft beter begrijpen? Of bereid je je voor op een auditie bij een band/project of muziekschool? Deze lessen zijn ook goed te combineren met songwriting lessen. 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Muziekproductie

In deze lessen behandelen we alles over het produceren van muziek. Bijvoorbeeld:Hoe neem je instrumenten op, en hoe verloopt dit process? Hoe zorg je ervoor dat dit vervolgens goed klinkt door het gebruik van Music editing software binnen een DAW. Dit kan op een kleinschalig niveau waarin we vooral behandelen hoe je thuis muziek op kunt nemen, of we kunnen de basis leggen voor proffesioneel studiowerk. Deze lessen zijn goed te combineren met songwriting lessen. De lessen vinden plaats in een opnamestudio van 28 m2, in de lessen kunnen we de stof dus gelijk in de praktijk omzetten. 

Songwriting

Heb je altijd al je eigen muziek willen schrijven? Of wil je meer mogelijkheden tot je beschikking om jouw nummers nog vetter te maken? In deze lessen focussen we op songwriting, wat maakt een nummer goed? Welke truucjes gebruiken succesvolle muzikanten, en waar ligt de grens van populaire muziek? Deze lessen zijn goed te combineren met muziekproductie lessen. Mocht je deze beiden volgen dan kunnen we toewerken naar het schrijven en opnemen van je eigen nummer(s).