Meg Davis

Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (4)

Communicatief Deskundig Enthousiast Coachend Ervaren
Mijn dochter heeft inmiddels een maanden zangles. Ze wordt uitgedaagd om buiten haar comfort zone te stappen. Meg voelt haar goed aan en geeft nuttige tips tijdens de les en mee naar huis om te oefenen. Superleuke lessen, we genieten ervan!

Sylvia Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig

Anoniem Na 1 week les

Inspirerend
Meg is heel vriendelijk en je voelt je al snel bij haar op je gemak. Ze daagt je uit om stappen op meerdere vlakken te zetten en is creatief in zangoefeningen. Ze staat open voor alle stijlen muziek en is bovenal enthousiast over haar vak.

Anoniem Na 55 weken les

Vriendelijk Eigentijds Enthousiast Coachend
Meg doet t super. Vind het erg fijn bij haar lessen

Claudia Na 26 weken les

Terug naar het overzicht
Meg Davis MD
Meg
(4)
Communicatief Deskundig Enthousiast

Interactief met muziek bezig zijn

Meg is een internationaal gerichte zang en muziekdocente.  Je kunt bij Meg terecht voor privéles zang, groep/koor en performance. Meg geeft privélessen zang aan alle leeftijden. Kinderen zijn bij haar al vanaf 4 jaar welkom voor zangles! Wil jij je stem ontdekken? Boek nu je proefles en hopelijk tot snel! De thuisstudio van Meg is gevestigd bij metrostation Maashaven dus lekker makkelijk te bereiken! De ruimte is gezellig en ook ingericht voor kinderen. Omdat Meg zelf een ouder is, voelen ook kinderen en tieners zich hier op hun gemak.

Amerikaanse en Wereld muziek

Heb jij een passie voor zingen en wil je er iets mee gaan doen? Bij Meg Davis kan je terecht om je zangstem verder te ontwikkelen. Meg is popzangeres en zangdocent met een specialisatie in Pop en Wereld Muziek, voornamelijk Turkse Halk. Meg is in 2002 vanuit de VS naar Nederland gekomen om zich verder te ontwikkelen in Pop en R&B zang. In deze tijd heeft ze een passie voor de muziek uit Turkije ontwikkeld en dit deed haar besluiten om over te stappen naar de afdeling Anatolian Muziek op bij Codarts /Ege Universitesi. In 2017 heeft ze ook meegedaan met de Turkse Variant van The Voice (O ses Turkiye) en heeft de 3e ronde behaald. Naast Turks is ze ook bezig met Oriëntaals muziek te zingen zoals Grieks, Arabisch en Macedonisch. Van alle markten thuis dus!

Groepsles of Koor

Ben jij nog niet klaar voor een privéles en wil jij met je vrienden/kennissen lessen? Of wil je misschien deel maken van een koor met uitdagende stemmen? Ontdek het samenzang bij mij! Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan even een berichtje.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Zangles

Wil jij je stem ontdekken? Boek nu je proefles en hopelijk tot snel! Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan even een berichtje.