Meg Davis

Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 23,00

Locaties

Thuisstudio Dordtselaan, Rotterdam
Videoles
Meg Davis MD
Meg
(4)
Communicatief Deskundig Enthousiast
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 23,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Interactief met muziek bezig zijn

Meg is een internationaal gerichte zang en muziekdocente.  Je kunt bij Meg terecht voor privéles zang, groep/koor en performance. Meg geeft privélessen zang aan alle leeftijden. Kinderen zijn bij haar al vanaf 4 jaar welkom voor zangles! Wil jij je stem ontdekken? Boek nu je proefles en hopelijk tot snel! De thuisstudio van Meg is gevestigd bij metrostation Maashaven dus lekker makkelijk te bereiken! De ruimte is gezellig en ook ingericht voor kinderen. Omdat Meg zelf een ouder is, voelen ook kinderen en tieners zich hier op hun gemak.

Amerikaanse en Wereld muziek

Heb jij een passie voor zingen en wil je er iets mee gaan doen? Bij Meg Davis kan je terecht om je zangstem verder te ontwikkelen. Meg is popzangeres en zangdocent met een specialisatie in Pop en Wereld Muziek, voornamelijk Turkse Halk. Meg is in 2002 vanuit de VS naar Nederland gekomen om zich verder te ontwikkelen in Pop en R&B zang. In deze tijd heeft ze een passie voor de muziek uit Turkije ontwikkeld en dit deed haar besluiten om over te stappen naar de afdeling Anatolian Muziek op bij Codarts /Ege Universitesi. In 2017 heeft ze ook meegedaan met de Turkse Variant van The Voice (O ses Turkiye) en heeft de 3e ronde behaald. Naast Turks is ze ook bezig met Oriëntaals muziek te zingen zoals Grieks, Arabisch en Macedonisch. Van alle markten thuis dus!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Groepsles of Koor

Ben jij nog niet klaar voor een privéles en wil jij met je vrienden/kennissen lessen? Of wil je misschien deel maken van een koor met uitdagende stemmen? Ontdek het samenzang bij mij! Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan even een berichtje of lees meer op mijn site: www.megdavismusic.com

Stuur een bericht