Maya Willemse

Pianoles, Compositieles, Songwriting

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 27,00

Locaties

Les aan huis bij cursist (3901, 3902, 3903, 3904, 3905...)

Reviews (2)

Vriendelijk Geduldig Goed met kinderen
We houden van Maya als onze pianoleraar! Ze is altijd op tijd, geeft gepersonaliseerde lessen voor zowel mijn dochter (8 jaar oud) als zoon (4 jaar oud) en is de meest geduldige, vriendelijke en motiverende leraar geweest. Ze neemt de tijd en zorgt ervoor dat de lessen leuk zijn, zodat de kinderen leren door plezier te maken!

Mumbi

Vriendelijk Deskundig Inspirerend
Maya kan prachtig pianospelen, maar ook heel goed lesgeven! Ze sluit aan op mijn niveau. Ze kan heel goed uitleggen op een manier dat ik het ook echt begrijp. Ze is aardig. Ze is geduldig. Ze geeft op een fijne manier feedback en aanwijzingen. Ze zorgt ervoor dat je elke les weer iets nieuws leert. Ze weet heel erg veel over muziektheorie en kan dat goed overbrengen. Heel erg blij met de lessen van Maya! Dankjewel!

Pauline

Maya Willemse MW
Maya
(2)
Vriendelijk Geduldig Goed met kinderen
Les aan huis bij cursist (3901, 3902...)
vanaf
€ 27,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hoi! Mijn naam is Maya, ik ben een 22-jarige muzikant en visueel artiest. In juli 2023 ben ik afgestudeerd van het Conservatorium van Utrecht, met hoofdvak piano. Ik geef al meer dan vier jaar pianoles in Utrecht en Veenendaal en heb mijn eigen lespraktijk. Muziek heeft me veel geleerd over mezelf en me geholpen door een uitlaatklep te zijn voor gevoelens. Die passie wil ik doorgeven in mijn onderwijs. Naast mijn lespraktijk, ben ik actief als muzikant. Ik ben een singer-songwriter, treed op met mijn eigen indie folk/pop nummers en breng muziek uit. Ik zing, speel piano en gitaar, en ik leer viool (want het is altijd leuk om zelf een leerling te blijven ;).

Als 5-jarig meisje kroop ik voor het eerst achter de piano en vond ik mijn grote liefde. Ik volgde zo'n 7 jaar lang klassieke pianolessen, tot ik voelde dat ik ook meer wilde leren over andere genres. Als autodidact ben ik verder gegaan met het leren over akkoorden en zang begeleiden op piano, door op gehoor mezelf nummers aan te leren. Geïnspireerd door popartiesten en (modern)klassieke componisten, schreef ik op 13-jarige leeftijd mijn eerste eigen nummer met zang en piano. Nu, 9 jaar later, ben ik afgestudeerd en heb ik veel ervaring opgedaan in de muziekwereld. Zo verdiepte ik me een halfjaar in songwriting, filmmuziek en Arabische muziek aan de Popakademie van Duitsland, speelde ik veel concerten en festivals en heb ik mijn eigen muziek uitgebracht als MAYA op Spotify. 

Ik ben enorm dankbaar voor de docenten en coaches die een stukje met mij mee hebben gewandeld op dit pad, mij hebben begeleid en geïnspireerd. Ik hoop dat ook te kunnen zijn voor jou! Ik heb ervaring met leerlingen van alle leeftijden. Leeftijd is nooit een belemmering. Hoe jong of oud je ook bent, ik vind een manier om je te laten ontwikkelen en plezier te hebben in piano spelen. Mijn lessen zijn niet gebonden aan éen genre. Les onderwerpen: piano, zang & piano, songwriting, compositie, improvisatie, artistieke coaching, muziektheorie.

Locatie: Ik heb op dit moment beschikbare plekken voor les aan huis in Veenendaal op de woensdag. Stuur me vooral een berichtje als je een andere voorkeur hebt, dan kijk ik wat mogelijk is. Hopelijk tot snel!

Maya podium.jpeg Maya podium.jpeg

Pianoles

Als ik lesgeef, ben ik een facilitator van een bijzonder proces dat groter is dan muziek. Een proces van vertrouwen vinden in jezelf en je docent, en jezelf leren kennen. Beïnvloed door mijn eigen ervaringen met docenten en mijn studie Musician 3.0, heb ik een authentieke stijl van lesgeven die het plezier in muziek levend houdt en de student helpt om de vrijheid van expressie in muziek te ervaren. Naast het leren van muziektheorie en techniek, besteed ik aandacht aan improvisatie, compositie en experimenteren. Elke student heeft andere behoeftes, waaraan ik me intuïtief aanpas. Muziek heeft me veel geleerd over mezelf en me geholpen door een uitlaatklep te zijn voor gevoelens. Die passie wil ik doorgeven in mijn onderwijs.

Les aan huis

Ik geef les bij jou aan huis. In mijn ervaring vinden studenten het erg fijn om in hun eigen vertrouwde omgeving te zijn en achter je eigen piano te zitten. Voor pianolessen aan huis heb je een akoestische of digitale piano nodig. Ik kan je helpen om een goed (instap)model te vinden. Mijn lessen zijn niet genre gebonden en is geschikt voor alle niveau's en leeftijden. Ik heb ervaring met studenten vanaf 6 t/m 60+ jaar. In de pianolessen gaan we aan de slag met speelhouding, noten lezen, muziektheorie, improvisatie, compositie, akkoorden, gehoortraining en nog veel meer. Maar ik ben vooral benieuwd naar wat jij graag wilt leren! Mijn lesdag in Veenendaal is de woensdag. Stuur me vooral een berichtje als je vragen hebt (of als je een andere voorkeur voor een tijdstip hebt, dan kan ik wat schuiven in het lesrooster). Hopelijk tot snel!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Compositieles

In de compositielessen is er de keus om je te focussen op piano, zang, of een combinatie van zang en instrument. Afhankelijk van je niveau en wensen, kunnen we aan de slag met improvisatie, compositie opdrachten, tekst schrijven, melodie schrijven, zang begeleiden met een goed arrangement op je instrument, etc. Ik ben benieuwd waar je interesses van composities liggen en hoe ik je verder kan helpen!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Songwriting

In de songwriting lessen ga ik je uitdagen om zelf tekst en muziek te schrijven en uit te voeren. Hoe doen jouw muzikale helden dat? Waar haal je inspiratie vandaan? Wat maakt een tekst goed? Hoe arrangeer je een liedje? En hoe speel en zing je dat zelf?

Kunstroute1.jpeg Kunstroute1.jpeg