Maxine Bronmans

Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Thuisstudio Châlonsstraat, Rotterdam
Videoles

Reviews (1)

Coachend Enthousiast Communicatief Vriendelijk Gezellig Geduldig Ervaren

Niek Na 1 week les

Maxine Bronmans MB
Maxine
(1)
Coachend Enthousiast Communicatief
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Voor mij is muziek maken het leukste wat er is! En dan zingen in het bijzonder. Toen ik op de basisschool zat ben ik begonnen met zingen, dansen en acteren bij het Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam. Daar heb ik dan ook in verschillende producties mogen spelen en kwam ik erachter dat ik het zingen wel écht het leukste vond.

Toen ik naar de middelbare school ging was de Havo voor Muziek en Dans dan ook ideaal voor mij. Een kleine school met extra muziek en zanglessen en dan ook nog de vooropleiding van het Conservatorium. Hier kwam ik al vroeg in contact met jonge medemuzikanten en leerde ik hoe het was om al op jonge leeftijd op te treden in pop bandjes.

In 2014 ben ik begonnen aan de Rockacademie en in 2019 ben ik afgestudeerd met als hoofdvak zang en als docent/ bandcoach. Ik heb me tijdens mijn opleiding vooral gespecialiseerd in het docentschap en me verdiept in de stem. Lesgeven is ook altijd al een passie van mij geweest, dus ik ben erg dankbaar dat ik het kan combineren! 

Ik geef sinds 2017 professioneel zangles op verschillende muziekscholen en op basisscholen. Ook coach ik bandjes en geef ik performance en/of stemgebruik workshops aan tieners, volwassenen en bijvoorbeeld leerkrachten.

Daarnaast ben ik geschoold in de CVT-methode (voor de liefhebber: dit is een specifieke zangmethode om de zangtechniek goed eigen te maken).

Instrumenten: Ik speel piano en gitaar in mijn zanglessen om de leerlingen te begeleiden. Overigens zou ik piano en gitaarlessen kunnen geven op beginnersniveau, maar dan vooral toegespitst op het begeleiden van jezelf op een instrument tijdens het zingen. Een combinatie is dus zeker mogelijk! Als de leerling mij na een tijdje ontgroeid is kunnen we samen kijken naar een passende vervolgdocent. 

Songwriter: Ik schrijf mijn eigen liedjes zelf en zou hier ook zeker in kunnen ondersteunen tijdens de lessen, maar hier geldt hetzelfde als voor bovenstaand bericht: ik zou op beginnersniveau les kunnen geven in combinatie met eventueel zang. 

Favoriete artiesten: Phoebe Bridgers, Madison Cunningham, HAIM, Olivia Rodrigo, The War On Drugs. Ookwel vooral in het genre pop, indie, folk, americana. 

IMG_0181.jpg

Zangles

Bij mij kan je als je zangles krijgt verwachten dat we veel verschillende aspecten van het muzikale oefenen. Denk hierbij aan ritme, timing, muzikale kennis, uitspraak en inleving. Maar het aller belangrijkste vind ik natuurlijk dat je plezier hebt tijdens het zingen. Samen kijken we naar leuke en haalbare uitdagingen.

Ben je volwassen? Dan kunnen we veel aan zelfvertrouwen en techniek werken.

Ben je kind? Dan ken ik wel 100 leuke liedjes en muzikale spelletjes.

Ben je tiener? Dan zorgen we dat jij je stem onder controle krijgt en je creativiteit voorop staat. 

307291ae-5d52-45bd-ab7d-38aa08e2810a.JPG
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?