Max Basener

Gitaarles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Thuisstudio Europaplein, Utrecht
Videoles
Max Basener MB
Max
Utrecht
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Mijn naam is Max Basener. Tien jaar geleden ben ik begonnen met het maken van muziek en doe dat vandaag nog steeds met groot genoegen. Toen ik net begon luisterde ik met name naar hardrock en bluesrock. Denk aan Red Hot Chili Peppers, Slash, Stevie Ray Vaughan, Van Halen en Jimi Hendrix. Later raakte ik geïnteresseerd in jazzrock en traditionele jazz. Om een paar voorbeelden te noemen: Greg Howe, Guthrie Govan, John Scofield, Kurt Rosenwinkel en Martijn van Iterson.

Zo nu en dan treedt ik op met mijn band Magik Trick waar ik al zeven jaar mee samenspeel. Met deze band heb ik aan meerdere bandwedstrijden meegedaan waaronder Clash Of The Titans waarvan wij in 2019 de hoofdprijs wonnen. Ik trad op in o.a. Tivoli, de Helling, Eurosonic Noorderslag en Bevrijdingsfestival Utrecht. In 2022 studeerde ik af aan de Nederlandse Pop Academie en studeer nu aan het Conservatorium Utrecht.

Het leukste vind ik om muziek te kunnen delen met anderen. Muziek maken samen met mensen is in mijn ogen één van de waardevolste dingen die je kunt doen als musicus. Als het op lesgeven aankomt houd ik er van om mensen de gelegenheid te bieden om te kunnen ontdekken en leren in een vertrouwde omgeving. Naast spelen in een band en lesgeven doe ik af en aan studio- en sessiewerk met verschillende artiesten. 

Muzieklessen zijn erg persoonlijk en daarom is het van groot belang om af te tasten of er een goede click is tussen de leerling en de docent. Om deze reden begin ik altijd met een gratis proefles. Ben jij nou erg benieuwd naar een gitaarles van mij? Schroom niet om te bellen of een berichtje te sturen!

Fotovanmij.jpeg

Magik Trick live in dB's Utrecht 2023

Magik Trick bij dB's als winnaars van Clash Of The Titans 2019

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Magik Trick live in De Helling 2022

Magik Trick speelde live bij De Helling in de zomer van 2022

a7205265-69f9-4d42-8699-4ff37ab38d37.JPG

Stuur een bericht

Gitaarles

Ruim vijf jaar geleden ben ik begonnen met het geven van gitaarlessen. Mijn lessen zijn gericht op wat de leerling leuk vindt en graag wilt leren. Zelf vind ik dat een goede basis van groot belang is en daarom zal ik in de lessen met dingen aankomen waarvan ik denk dat ze essentieel zijn voor de muzikale ontwikkeling. Mijn lessen geef ik in de genres pop, rock, blues en jazz.

Voordat je een proefles boekt is het handig om te bedenken wat je graag zou willen doen met zo'n les: maak je al muziek en wil je zelf meer de leiding nemen, of misschien begin je net en wil je meer sturing van een docent. Er is van alles mogelijk! Spelvreugde staat voorop in mijn lessen en daarom kijk ik samen met de leerling naar een persoonlijk lesplan. 

FOTO3.jpeg