Marcel Moek

Muziektheorie, Pianoles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Zonzijde, Assendelft
A146DA89-096D-4B74-9AD8-100EE0459E37.jpeg A146DA89-096D-4B74-9AD8-100EE0459E37.jpeg
0A50F40E-6FAF-4BA9-814B-BF2B9B0DAA66.jpeg 0A50F40E-6FAF-4BA9-814B-BF2B9B0DAA66.jpeg
AB478E04-0D41-43A2-B1C0-614516CB749F.jpeg AB478E04-0D41-43A2-B1C0-614516CB749F.jpeg
Videoles
Les aan huis bij cursist (1567)

Reviews (7)

Vriendelijk Communicatief Deskundig Inspirerend Geduldig Ervaren Stipt Enthousiast
Als verjaardagscadeau een paar lessen gekregen maar ben door Marcel zo enthousiast geworden dat het niet bij een paar lessen is gebleven. Zo leuk!

Stephan Na 9 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Coachend
Een prima proefles!

Wil Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Didactisch

Ingrid

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Eigentijds Ervaren Stiptheid Geduldig

Annelies Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Geduldig
In 2018 ben ik bij Marcel gekomen met de vraag ‘Wil je de uitdaging aan om de eeuwige leerling, nu met MS, pianoles te geven?’ Wat een fijne leraar is hij. Zeer empathisch, geduldig en flexibel binnen de mogelijkheden. Door een verminderde handfunctie ben ik inmiddels gestopt. Maar zodra ik weer kan ga ik zeker terug naar Marcel. Omdat ik de pianoles had bij een BSO zag ik hoe prettig Marcel met jonge kinderen omging die les bij hem hadden.

Ellen

Vriendelijk Deskundig Gezellig
De beste leraren zijn degenen die je iets bij kunnen brengen en ook een genot zijn om naar te luisteren. Bij Marcel Moek is dit zeker het geval. Hij is namelijk een vriendelijke, grappige man met veel kennis over muziek, zowel theoretisch als algemeen. Zo krijg je tijdens de uitleg van een onderwerp veel mee over de geschiedenis van bepaalde componisten, toepassing van akkoorden en krijg je ook artiesten aangeraden. Verder is hij ook geduldig en begripvol. Daarom raad ik hem aan als je nog een leraar zoekt!

Roy

Deskundig Coachend
Marcel is een heel goede muziekdocent, en prettig om bij te leren. Hij coacht goed over mijn muziek spelen, en praktisch elke les leer ik theoretisch weer iets nieuws. Hij geeft zowel op locatie als online les, waardoor niet veel lessen hoeven uit te vallen. Ik heb het gevoel dat ik in de afgelopen 1.5 jaar bij hem veel heb geleerd. Al met al ben ik heel erg tevreden met Marcel als docent.

Dion

Marcel Moek MM
Marcel
(7)
Vriendelijk Deskundig Geduldig
Assendelft
en 2 andere locaties
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Marcel Moek

Graag stel ik me voor, ik ben Marcel Moek, pianist, componist en pianodocent. Op een vroege leeftijd kwam ik in aanraking met muziek die mijn leven zou veranderen. Niet in een concertzaal, maar in een biscoop. Er speelde een tekenfilm waarin prachtige pianomuziek klonk. Het pakte me zodanig bij de lurven dat ik als verjaardagskado pianoles wilde. Mijn liefde voor muziek groeide steeds sterker, en als jongeman ging ik studeren aan het Rotterdams Conservatorium. Ik kwam in aanraking met nieuwe muziek, kennis, en inzichten. Ik leerde Jazz en Latin spelen, en kreeg ook les in de ‘klassieken’. Sindsdien ben ik een muzikale ‘alleseter’ gebleven! Als muzikanten met overgave spelen kan er weinig mis gaan.

dochter.r dochter.r
ballet ballet

Pianoles en keyboardles

Sinds 2015 geef ik met veel plezier pianoles, kinderen en (jong)volwassenen. Dit doe ik in Assendelft, online en aan huis. In mijn les sta jij als leerling centraal, wat zijn je wensen en verwachtingen? Ik heb een brede muzikale achtergrond waarmee ik je kan helpen je weg op de piano te vinden. Pop, Jazz, Klassiek, het is allemaal mogelijk. Wil je leren improviseren, en wil je daar de kennis voor opdoen? Ook dat bied ik aan in de les. Op de leslocatie in Assendelft krijg je les op een uitstekende Yamaha akoestische piano. Ook is het mogelijk om op je eigen huisadres, op je eigen instrument, les te krijgen.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Proefles

Graag verwelkom ik je in de proefles. We maken kennis, en ik hoor graag van je wat je verwachtingen en wensen zijn. Als je als beginner instapt gaan we meteen aan de slag met een methode die is afgestemd op leeftijd en beginnersniveau. Als je al eerder les hebt gehad kan je bladmuziek en lesboeken meenemen waaruit je hebt gewerkt. Ook hoor ik je dan graag iets spelen!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?
art art