Marcel Moek

Muziekproductie, Muziektheorie, Pianoles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 20,00

Locaties

Thuisstudio Zonzijde, Assendelft
Thuisstudio Willebroekstraat, Amsterdam
Thuisstudio Videoles
Marcel Moek MM
Marcel
(5)
Vriendelijk Deskundig Geduldig
Assendelft
en 2 andere locaties
vanaf
€ 20,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Marcel Moek

Graag stel ik me voor, ik ben Marcel Moek, pianist, componist en pianodocent. Op een vroege leeftijd kwam ik in aanraking met muziek die mijn leven zou veranderen. Niet in een concertzaal, maar in een biscoop. Er speelde een tekenfilm waarin prachtige pianomuziek klonk. Het pakte me zodanig bij de lurven dat ik als verjaardagskado pianoles wilde. Mijn liefde voor muziek groeide steeds sterker, en als jongeman ging ik studeren aan het Rotterdams Conservatorium. Ik kwam in aanraking met nieuwe muziek, kennis, en inzichten. Ik leerde Jazz en Latin spelen, en kreeg ook les in de ‘klassieken’. Sindsdien ben ik een muzikale ‘alleseter’ gebleven! Als muzikanten met overgave spelen kan er weinig mis gaan.

art

Pianoles en keyboardles

Sinds 2015 geef ik met veel plezier pianoles, kinderen en (jong)volwassenen. Dit doe ik in Assendelft, online en aan huis. In mijn les sta jij als leerling centraal, wat zijn je wensen en verwachtingen? Ik heb een brede muzikale achtergrond waarmee ik je kan helpen je weg op de piano te vinden. Pop, Jazz, Klassiek, het is allemaal mogelijk. Wil je leren improviseren, en wil je daar de kennis voor opdoen? Ook dat bied ik aan in de les. Op de leslocatie in Assendelft krijg je les op een uitstekende Yamaha akoestische piano. Ook is het mogelijk om op je eigen huisadres, op je eigen instrument, les te krijgen.

ballet
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Proefles

Graag verwelkom ik je in de proefles. We maken kennis, en ik hoor graag van je wat je verwachtingen en wensen zijn. Als je als beginner instapt gaan we meteen aan de slag met een methode die is afgestemd op leeftijd en beginnersniveau. Als je al eerder les hebt gehad kan je bladmuziek en lesboeken meenemen waaruit je hebt gewerkt. Ook hoor ik je dan graag iets spelen!

dochter.r

Stuur een bericht