Manuel Blesgraaf

Muziektheorie, Pianoles

Manuel Blesgraaf
Manuel
(3)
Vriendelijk Goed met kinderen Communicatief

Hoi! Ik ben Manuel Blesgraaf. Ik kocht mijn eerste keyboard toen ik 13 was en sindsdien ben ik nooit meer gestopt met spelen. Door als laatbloeier naast mijn werk veel te oefenen, pianoles te blijven volgen bij verschillende docenten en te spelen met verschillende bezettingen/bands heb ik op 29-jarige leeftijd dan toch de stap gemaakt naar mijn droom: alleen nog maar met muziek bezig zijn.

In 2014 studeerde ik af aan het Conservatorium van Rotterdam (Codarts) en sindsdien geef ik bij verschillende muziekscholen en online les. Daardoor kan ik andere mensen nu ook begeleiden in hun droom, piano of keyboard leren spelen of dit weer op te pakken. Dat geeft me veel voldoening. Jong/oud, beginner/gevorderde: het maakt niet uit. Wat ik leuk vind aan lesgeven is dat de leerlingen echt plezier beleven aan het leren en het spelen.

Bij mij kies jij zelf wat je wilt gaan spelen. Je kiest ook zelf wat je wilt leren. Lekker aan de slag met liedjes en muziek die jij leuk vind. De ene keer aan de piano, de andere keer met sounds aan de slag aan het keyboard of de computer (of beide), jouw eigen arrangementen of zelfs compleet eigen liedjes of muziekstukken maken of lekker improviseren. Alles kan.

Naast het lesgeven ben ik zelf ook actief als toetsenist/pianist bij verschillende begeleidings-, en coverbands/duo’s/trio’s en schrijf en componeer ik eigen muziek.

Wil jij les van een fijne, enthousiaste leraar die met alle geduld jou de kneepjes van het vak leert? Kom dan een keertje op proefles!

Groet, Manuel

 

MG_0477_WEB_Willem-de-Kam-1
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht