Manon Kroezen

Zangles, Compositieles, Songwriting, Pianoles, Auditietraining

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 26,75

Locaties

Thuisstudio Grotestraat, Varik
zangles.jpeg zangles.jpeg
IMG_4904.jpg IMG_4904.jpg
Videoles

Reviews (7)

Goed met kinderen Coachend Vriendelijk Communicatief Enthousiast Deskundig Inspirerend Ervaren Eigentijds
Manon handelt intuïtief, inspireert en heeft oog voor de belevingswereld van een kind. Een les van Mano is een cadeautje voor je kind.

Lianne Na 10 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Didactisch Gezellig
Erg fijne zangcoach. Weet waar ze het over heeft en is super enthousiast. Merk ook al na 1 keer dat ik progressie heb geboekt.

Anoniem Na 2 weken les

Vriendelijk Communicatief Enthousiast Doelgericht Deskundig Coachend Gezellig
Koen heeft een heel leuke zangles gehad!

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Communicatief Enthousiast Coachend Ervaren Gezellig Geduldig Goed met kinderen
Het is een superleuke en enthousiaste jonge vrouw en ze is geduldig. Ze vraagt of het zo goed gaat en is heel open wat je welkom laat voelen. Ze weet ook precieus wat je kan doen goed doet etc.

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend
Een hele leuke docent, je krijgt gelijk zin om meer te gaan zingen.

Ineke Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Didactisch Doelgericht
Manon heeft het vermogen om met goede technische oefeningen meer uit je stem te halen. Ze geeft prettig les en houdt rekening met je eigen wensen qua muziekstijl.

Ineke

Deskundig Enthousiast Inspirerend
Ik heb Manon mee mogen maken als zang docente, en haar vakmanschap, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn áltijd een inspiratie voor mij geweest!

Nel

Manon Kroezen MK
Manon
(7)
Vriendelijk Enthousiast Deskundig
Varik
en 1 andere locatie
vanaf
€ 26,75
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Mijn naam is Manon Kroezen. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie met als specialisme muziek en zang. Naast mijn optredens als muzikaal cabaretière geef ik individuele lessen aan kinderen en volwassenen. Het maakt ook niet uit of iemand ervaring heeft of niet.Ik vind het belangrijk om leerlingen te helpen met het creëren van doelstellingen. Dat kan van alles zijn. Meer zekerheid krijgen? Meer zelfvertrouwen? Misschien wil je wel auditie doen voor een kunstacademie? Of misschien vind je het gewoon leuk om te zingen, of te leren piano spelen.

DSC09814 DSC09814

Achtergrond

Ik ben als zangcoach werkzaam geweest bij de muziektheatergroep; de Haarlemse theatermakers. Hierbij gaf ik les aan plusminus 40 deelnemers en heb ik liederen meerstemmig aangeleerd. In 2018 stond ik in de halve finale van het Leids Cabaret festival. Tijdens mijn optredens speel ik piano, ook schrijf ik mijn eigen liedteksten en componeer ik mijn eigen muziek. Op dit moment heb ik 12 nummers uitgebracht.Ook geef ik pianolessen aan beginners en slechtziende en blinde mensen.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Cursus Zangles

Heb jij altijd al willen leren zingen? Dit is je kans! Meldt je snel aan voor zangles bij Manon Kroezen.

Bij de zanglessen vindt Manon het belangrijk dat de leerling haar of zijn eigen stemgeluid ontdekt. Eigenheid is één van de belangrijkste elementen van het zingen.Waarom iemand nadoen als de eigen klank zoveel mooier klinkt?Bij Manon leer je hoe je op een gemakkelijke manier (beter) kunt leren zingen.Manon haar motto? ‘Iedereen kan zingen. Ja, ook jij!’

* Lesduur kinderen t/m 12 jaar: 30 minuten

* Lesduur volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar: 45 / 60 minuten

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Cursus Piano voor beginners

Oorspronkelijk heb ik als klein meisje piano leren spelen van mijn vader. Na de vioollessen, zat ik thuis urenlang te pingelen. Mijn vader was klassiek geschoold, en vond het veel belangrijker dat ik mijn handen recht voor de piano hield, dan dat ik, bijvoorbeeld, s’avonds mijn bord zuurkool helemaal leeg at. Toen vond ik het een bemoeienis, nu ben ik hem juist dankbaar. Want wat is het heerlijk om mijzelf te begeleiden met de piano op het podium als ik zing.

Wil jij beginnen met het bespelen van een instrument? En lijkt jou piano het meest geweldige instrument? Bij mij kun je op een gemakkelijke manier piano leren spelen. Op gehoor en/ of akkoorden leren spelen en hiermee leren improviseren met bijvoorbeeld bekende popliedjes.

* Lesduur kinderen t/m 12 jaar: 30 minuten

* Lesduur volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar: 30 minuten

Cursus Compositie

Solfège, een vak waar ik in uitblonk tijdens de studie. Met gemak leer ik jou de trucjes en de do’s en don’t van compositie.

Heb jij je eigen teksten al geschreven, maar heb je geen idee hoe je die nou op akkoorden zet? Ik help je met het vinden van de juiste akkoorden, keuzes te maken in sfeer en net wat origineler te zijn. In een mum van tijd kun jij de beste liedjes zelf in elkaar zetten!

* Lesduur kinderen t/m 12 jaar: 30 minuten

* Lesduur volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar: 45 minuten

Cursus Songwriting

In deze cursus werken wij aan het verbeteren van jouw schrijftalent. Welke schrijfstijl heb je? En welke stijlfiguren kun je gebruiken om een beter lied te schrijven. Ben je bewust van rijm en metrum?

Hoe meer je schrijft, hoe beter je wordt. Het eerste nummer dat je schrijft zal niet een hit worden, maar je 100ste lied misschien wèl.

* Lesduur volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar: 60 minuten

 

Cursus Auditietraining

Geregeld heb ik in de jury gezeten voor toelatingstesten voor meerdere kunstacademies. Waar kijken jury’s naar? En waar moet je op letten? Welk zangnummer kies je uit? Voor welke monoloog moet je gaan? Hoe bereid je je daar op voor?Samen repeteren we de auditie zodat jij straks helemaal klaar bent om toegelaten te worden.

* Lesduur kinderen t/m 12 jaar: 30 minuten

* Lesduur volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar: 60 minuten