Maarten Pors

Gitaarles in Dordrecht en via videoles

Introductie

Mijn naam is Maarten Pors. Ik begon met gitaarspelen op 11 jarige leeftijd. na het luisteren van “Just one Night” van Eric Clapton. Al gauw raakte ik in de ban van de Blues en Rock.

Zoals andere bij de supermarkt gingen werken begon ik op mijn 16de met lesgeven. Gewoon omdat ik het erg leuk vond om te doen en Inmiddels speel ik al 35 jaar. en geef ik ook al heel lang gitaarles. In deze 35 jaar is mijn voorkeur veranderd naar gitaristen als Steve Vai, Edward van Halen, Allan Holdsworth en Frank Gamale. en een hele boel meer….
Ondanks dat is mijn voorliefde voor Blues wel blijven bestaan.

Ik heb veel voor TV gedaan en demonstraties op beurzen. En speel regelmatig op de grote podia in Nederland en daar buiten.

Ik probeer altijd op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Van Sweep picking tot rechterhand-tappen het komt allemaal aan bod. Ik heb een afgeronde opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam.

Naast een goedlopende les praktijk geef ik ook muzieklessen op scholen in het speciaal Onderwijs. Ik heb dan ook veel ervaring met les geven aan kinderen met Autisme, ADHD, ADD, (autisme spectrum) etc. Ook organiseer ik een paar keer per jaar een gitaar vakantie, weekend of workshop. Dit doen we onder de naam Guitar Bootcamp

De gitaarlessen worden gegeven in vier vormen.

  •      Privéles; 30 minuten, per week één-op-één gitaarles.
  •      Duo-lessen; 45 minuten per week met zijn tweeën gitaarles.
  •      Flex-les; dit is een keer per twee weken les. dit kan zowel in duo vorm als Privé.
  •     Online lessen. dit zijn lessen via Skype of Zoom. Voordeel van de online lessen is de flexibiliteit. Je bent minder afhankelijk van tijd en dag.
Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Maarten

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.