Geef muziekles cadeau 🎁🎄😃

Lukas Amer

Muziekproductie, Muziektheorie

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Lijsterbesstraat, Den Haag
Videoles

Reviews (2)

Communicatief Enthousiast Inspirerend
Samen werken met Lukas is heel erg vernieuwend en inspirerend. De verschillende stylen die hij mij heeft geleerd en heeft laten zien hebben mij naar een compleet nieuw niveau gebracht op het gebied van produceren. Ook is het heel erg leuk om met hem samen te werken aangezien hij net zo gek en creatief is als ik

Merlijn

Communicatief Geduldig Gezellig
Het is super fijn om met Lukas samen te werken! Hij begeleid je waar je het nodig hebt en legt je geduldig de verschillende technieken uit. Zo is een les met Luuk de perfecte mix tussen theorie en praktijk. Daarnaast is het altijd super gezellig!

Carla

Lukas Amer LA
Lukas
(2)
Communicatief Enthousiast Inspirerend
Den Haag
en 1 andere locatie
vanaf
€ 20,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Ik ben Lukas Amer en ben onder andere bekend van het electronisch duo ‘Amy Root’. Daarnaast werk ik veel in de Film industrie als componist en music producer en schrijf ik voor andere artiesten. Ik ben met name actief in de elektronische scene: van idm, edm, Techno tot hiphop. Ik help mensen met het opstarten/coachen van nieuwe muziek producties of om bestaande projecten naar een hoger level te tillen. Door mijn ervaring in de muziek industrie help ik artiesten niet alleen met het maken van tracks, maar ook met alle voorbereidingen die nodig zijn bij een eventuele release. Naast goeie muziek maken is een goede kennis van de industrie namelijk net zo belangrijk.

Tijdens mijn cursussen kijken we naar wat het beste bij jou past. Naast het leren en Masteren van de (basis) techniek is een onderscheidende sound namelijk nét zo belangrijk. We gaan dus samen op ontdekkingsreis om de beste creatieve en technische versie van jezelf te vinden!

Diploma

Ik ben Cum Laude afgestudeerd als allround Creative Producer op het Conservatorium in Rotterdam. Hier heb ik songwriting, Recording techniek, Mixing, Music Theory en Music Production geleerd.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziekproductie

Tijdens mijn lessen kijken we naar wat het beste bij jou past. Naast het leren en specialiseren van de (basis) techniek is een onderscheidende sound namelijk nét zo belangrijk. We gaan dus samen op ontdekkingsreis om de beste creatieve en technische versie van jezelf te vinden en al je tracks naar een hoger niveau te tillen!

 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Muziektheorie

Bij het produceren en schrijven van muziek hoort ook (basis) kennis van muziek theorie. Wij kijken wat er nodig is aan muziek theorie en maken samen een plan wat bij jou past!