Lukas Amer

Bandcoaching, Muziekproductie, Muziektheorie

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Saturnusstraat, Voorburg
Videoles
Lukas Amer LA
Lukas
(3)
Communicatief Geduldig Gezellig
Voorburg
en 1 andere locatie
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Ik ben Lukas Amer en ben vooral bekend van het electronisch duo ‘Amy Root’. Naast Amy Root werk ik veel in de Film/Reclame industrie als music producer. Ik ben met name actief in de elektronische scene: van idm, edm, Techno tot hiphop. Ik help mensen met het opstarten/coachen van nieuwe muziek producties of om bestaande projecten naar een hoger level te tillen. Door mijn ervaring in de muziek industrie help ik artiesten niet alleen met het maken van tracks, maar ook met alle voorbereidingen die nodig zijn bij een eventuele release. Naast goeie muziek maken is een goede kennis van de industrie namelijk net zo belangrijk.

Tijdens mijn cursussen kijken we naar wat het beste bij jou past. Naast het leren en Masteren van de (basis) techniek is een onderscheidende sound namelijk nét zo belangrijk. We gaan dus samen op ontdekkingsreis om de beste creatieve en technische versie van jezelf te vinden!

Diploma

Ik ben afgestudeerd als allround Creative Producer op het Conservatorium in Rotterdam. Hier heb ik songwriting, Recording techniek, Mixing, Music Theory en Music Production geleerd.

IMG_1493
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Produceren beginners (Ableton Live)

Hier leer ik jou produceren in Ableton. Samen gaan we een track maken die bij jou past. Tijdens dit proces leer ik je alle basis skills die nodig zijn om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan. Naast de basics van Ableton zijn ook de basics muziek theorie, mixing en song-structuur belangrijk. Die basis kennis heb je allemaal nodig om jezelf het beste te kunnen uitten en zelf tracks te maken.

IMG_1603

Stuur een bericht

Produceren gevorderd (Ableton Live)

In deze cursus gaan we samen jou tracks een leveltje hoger tillen doormiddel van extra kennis, Ableton insides en tips en tricks. Ook gaan we dieper in op Songwriting, Arrangement, Mix/Master en kijken we naar je huisstijl.

Wat heb je zelf nodig?

Het wordt sterk aangeraden om een laptop met (gratis Trial) Ableton Live ter beschikking te hebben om zo thuis door te kunnen blijven oefenen. Practice makes perfect 🙂

1