Kaj van Driel

Drumles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam
20210729_143346.jpg 20210729_143346.jpg

Reviews (9)

Communicatief Vriendelijk Enthousiast Ervaren Geduldig Goed met kinderen Stipt
Mijn zoon Luuk gaat wekelijks op les en heeft het erg naar zijn zin. Hij leert er veel en er is ruimte voor zijn eigen creativiteit!

Esther Na 10 weken les

Vriendelijk Deskundig Communicatief Enthousiast Inspirerend Coachend Doelgericht Geduldig Gezellig Ervaren Stipt Didactisch Eigentijds

Anoniem Na 10 weken les

Vriendelijk Deskundig Ervaren Geduldig Gezellig Stipt
Fijne 1e les gehad!

Esther Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Stipt Eigentijds Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Gezellig
Na jaren te hebben getwijfeld op mijn 25e tóch begonnen met drumles, met Kaj als leraar. Iedere week leer ik weer nieuwe dingen en de lessen vliegen echt voorbij. Ik ben heel blij met hem als leraar!

Nadia Na 1 week les

Deskundig
Zeer vriendelijke en deskundigen

Quiera Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Eigentijds Gezellig
Bedankt voor de leuke proefles!

Erik Na 1 week les

Communicatief Deskundig Enthousiast Coachend
Kaj is een fantastische drumdocent die me iedere week weer motiveert en vooruit helpt. Sinds de drumlessen van Kaj gaat mijn niveau wekelijks omhoog!

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast
De lessen zijn lekker actief

Luuk

Goed met kinderen
De lessen van Kaj zijn nooit saai.

Pieter

Kaj van Driel KD
Kaj
(9)
Vriendelijk Deskundig Communicatief
Rotterdam
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles

Over mij

Mijn naam is Kaj van Driel, 29 jaar oud en woon in Rotterdam. Sinds 2018 geef ik wekelijks les bij diverse muziekscholen en dit bevalt mij en mijn leerlingen ontzettend goed.Hiernaast speel ik in de Rotterdamse indie band Elephant, getekend bij Excelsior Recordings, en heb ik in het verleden in verschillende popprojecten gespeeld zoals bijvoorbeeld de succesvolle theatervoorstelling Fleetwood Mac: The Incredible Story.In 2016 heb ik de Herman Brood Academie in Utrecht afgerond. Hier heb ik les gehad in didactiek en heb ik meerdere worshops en lessen verzorgd voor basisscholen en medestudenten. 

somkaj.jpeg somkaj.jpeg

Drumles

Plezier staat voorop tijdens mijn drumlessen. Iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en heeft een eigen muzieksmaak. Mijn taak is om dat samen met jou op een leuke manier te ontdekken en de lessen hierop aan te passen. We spelen met muziek mee en zullen samen opzoek gaan naar waarom het klinkt zoals het klinkt. Daarnaast leer ik je noten lezen en opschrijven zodat je ook zelf beats kunt gaan verzinnen en uitschrijven. Hierbij letten we op techniek en maken tijd voor creativiteit. Gaandeweg zal ik de popgeschiedenis samen laten komen met oefeningen. Op deze manier creëren we een goede basis en zul jij nieuwe inzichten krijgen en muziek op een nieuwe manier leren begrijpen. Kortom, een aan te raden breek in de week, lekker lessen met mij!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?