Juliana Martina

Zangles, Pianoles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (15)

Vriendelijk Communicatief Deskundig Ervaren Goed met kinderen Didactisch

Sevinc Na 66 weken les

Communicatief Vriendelijk Enthousiast Coachend Inspirerend Goed met kinderen Gezellig
Lianne vond het erg spannend maar Juliana wist haar goed op haar gemak te stellen en dit in een half uur tijd waow waow vind het heel knap en aardige meid! Tot gauw!

Jacqueline Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Enthousiast Ervaren

Anoniem Na 1 week les

Communicatief Doelgericht Coachend

Robin Na 1 week les

Vriendelijk

roya Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
De eerste reactie na de les van mijn dochtertje Sara was: “ik wil weer hier komen en nergens anders pianoles krijgen” :) dat is voldoende voor een volgende afspraak in te plannen.

Deniz Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Stipt Goed met kinderen

Saskia Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast

Saskia

Deskundig

Masood Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Doelgericht

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast

Andy Na 1 week les

Vriendelijk
Mijn zusje van 8 krijgt al bijna 2 jaar pianoles van Juliana. Ze heeft superveel geleerd en heeft het erg naar haar zin. Ze gaat iedere keer met veel plezier naar haar lessen en wilt blijven gaan. 12/10!

Esma Na 35 weken les

Vriendelijk

Simina Na 106 weken les

Lara Soofi Na 1 week les

Danisha Na 28 weken les

Terug naar het overzicht
Juliana Martina JM
Juliana
(15)
Vriendelijk Deskundig Communicatief

Ontdek wereldmuziek

Voor Juliana staat het plezier hebben tijdens de muziekles centraal. De lessen worden op elke leerling aangepast, afhankelijk van zijn/haar muzikale achtergrond, doelen en verbeterpunten. Juliana kon al zingen voordat ze kon praten en begon op haar vijfde met pianoles bij haar opa, die klassieke muziek studeerde. Ze is zelf in 2015 cum laude afgestudeerd van het conservatorium in Rotterdam, Codarts met als specialiteit Latijns-Amerikaanse zang. Haar Colombiaanse en Curacaosche achtergrond zorgen voor een unieke en rijke beleving van de muziek, waardoor ze zich makkelijk kan aanpassen aan alle soorten muziekstijlen en talen. Ze geeft al zes jaar privéles en workshops en vindt het vooral belangrijk om plezier te hebben bij het vinden van je eigen geluid. Ze is gespecialiseerd in Wereldmuziek, wat je de kans geeft om nieuwe culturen en talen te ontdekken door middel van muziek. Juliana heeft een master Culturele Economie en Ondernemerschap gevolgd aan de Erasmus Universiteit.

17097505_10212732098123061_480754548620618025_o 17097505_10212732098123061_480754548620618025_o

Zangles: ontdek je eigen geluid

De zanglessen beginnen meestal met een warming up, wat bestaat uit spelenderwijs vocale oefeningen te doen wat tegelijkertijd het muzikale gehoor sterk ontwikkelt. De leerlingen mogen vrij kiezen uit de stukken die ze willen doen, en worden daarin ondersteund en begeleid door Juliana. Popliedjes, musical stukken, klassieke stukken, jazz stukken, alles is mogelijk. Juliana begeleidt haar zangleerlingen op de piano, en legt nadruk op interpretatie, articulatie en de juiste techniek leren gebruiken. Het leren beheersen van je stembanden en het correct ademen zijn belangrijke elementen van de les. Je leert je eigen geluid te ontdekken, hoe je een stuk het beste kan interpreteren en hoe je voor de rest van je leven plezier en ontspanning kunt halen uit het maken van muziek.

Pianoles

Juliana geeft pianolessen aan beginners die graag het instrument willen leren kennen. Dit kan variëren uit jonge spelers die willen beginnen, of volwassenen die altijd al piano wilden spelen. Noten lezen, ritmische oefeningen en muzikale doelen opstellen zijn belangrijke elementen uit de les. Juliana gebruikt de Alfred methode en de leerlingen dienen hier een exemplaar voor in huis te halen. Leerlingen en ouders worden hierbij begeleid. Naast het werken uit het Alfred methode boek, kunnen leerlingen naarmate zij vooruit komen pianostukken uitkiezen die zij graag willen leren spelen, bijvoorbeeld een soundtrack uit hun lievelingsfilm, of een pop liedje die zij leuk vinden. Juliana geeft les aan kinderen vanaf 8 jaar.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?