Juan Plácido

Saxofoonles in Rotterdam Overschie en via videoles

Van Málaga naar Rotterdam

Juan Plácido is een muzikant en saxofonist uit Spanje. Na zijn bachelordiploma muziek studeerde hij aan de Universiteit van Malaga, waar hij afstudeerde, met de specialisatie: Onderwijs en Muziekpedagogie. Dit was voor hem nog niet genoeg en zijn ambitie bracht hem naar Nederland waar hij zijn opleiding voortzette. Hij volgde een master klassieke muziek voor saxofoon aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Na deze master heeft hij zijn smaak verder ontwikkeld in de richting van jazzmuziek en andere muziekstijlen (pop, rock, blues…).

Speciale saxofoonmethodiek

Juan: “Mijn lessen zijn gebaseerd op drie fundamentele principes van muziekeducatie: motivatie, creativiteit en inspiratie. Samen zorgen ze voor een optimale ontwikkeling van muzikaliteit en expressie en bevorderen ze het plezier in de muziek en zorgen voor uitstekende resultaten in korte tijd. Mijn lessen zijn innovatief en persoonlijk; ze gaan in op jouw behoefte en nieuwsgierigheid. De lessen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.”

Piano voor beginners

Ik wil je graag laten kennismaken met dit prachtige instrument. Met leuke oefeningen en eenvoudige liedjes leer je de basis pianovaardigheden en hoe je effectief en ontspannen kunt spelen. Al snel zul je merken dat je vooruitgang boekt en in staat bent om de muziek te spelen waar je van droomde. Daarnaast blijven we werken aan je techniek, houding, toonladders, akkoorden en muzikaliteit. Zonder te vergeten om plezier te hebben in onze lessen!

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Juan

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.