John Bakker

Pianoles, Orgelles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 32,50

Locaties

Les aan huis bij cursist (2980, 2992, 2993, 3029, 3161)

Reviews (1)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Didactisch Enthousiast Coachend Gezellig

Mark Na 2 weken les

John Bakker JB
John
(1)
Communicatief Vriendelijk Deskundig
Les aan huis bij cursist (2980, 2992...)
vanaf
€ 32,50
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hallo nieuwsgierige en enthousiaste piano liefhebbers, mijn naam is John Bakker en hou van pianomuziek, pianospelen en piano lesgeven.  Ik kreeg zelf mijn eerste pianoles toen ik 17 jaar was, dat vond ik heel erg leuk en nu na 42 jaar geef ik nog steeds met veel plezier pianoles en speel zelf ook heel graag. Kijk maar naar het filmpje.

Pianoles

Vanaf de dag dat mijn ouders een piano in de woonkamer plaatsten is de piano voor mij een manier om emoties te delen en te ervaren. Maar ook om mij terug te trekken in mijn eigen wereldje van muziek en vooral dat te spelen wat je mooi vindt met of zonder koptelefoon. Ik speel graag klassiek, jazz, lichte popmuziek, religieuze muziek en improviseer graag. Yep ik hou van veel soorten muziek.

Ik hoop dat ik jou ook zo mee kan nemen in de wereld van de piano muziek om te leren spelen, om te leren luisteren en om te ervaren. Jij bepaald wat je wilt bereiken in de pianoles en ik met 40 jaar pianoles ervaring help je daarbij. Ik heb thuis een mooie vleugel maar kom liever bij je thuis lesgeven op je eigen instrument want daarmee ben je vertrouwd. Of je nu beginner bent of gevorderde of je jong bent of oud dat maakt niks uit het gaat om wat jij wilt en dat is pianospelen.

Mijn methode is simpel maar effectief: we beginnen met een proefles en je moet een instrument hebben waarop je kunt spelen en studeren. Komen er uit de proefles afspraken voort dan geef jij aan wat je wilt leren en hoe je wilt leren. Bijvoorbeeld je wilt eerst noten leren lezen of je wilt gelijk met akkoorden gaan spelen of je houdt van klassieke muziek, popmuziek, religieuze liederen, improviseren of vul maar in en ik probeer aan jou wensen te voldoen. We werken in principe uit een boek echter als jij ervan houdt om via you tube the leren spelen is dat geen probleem.

 

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?