Jip Verdellen

Auditietraining, Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Lichtenberg, Venlo
Jip Verdellen JV
Jip
Venlo
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hoi! Mijn naam is Jip Verdellen en ik ben 22 jaar oud. Ik ben pas afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Muziektheater. Toen ik 12 jaar oud was, ben ik begonnen op het Valuascollege in Venlo en heb ik daarbij de vooropleiding musical gevolgd. Doordat ik deze vooropleiding gevolgd heb, kwam ik erachter dat ik zingen, dansen en acteren enorm leuk vind en er graag mijn werk van zou willen maken. Gelukkig heb ik de kans gekregen op de bachelor opleiding te volgen in Tilburg, waar ik net ben afgestudeerd. Afgelopen maart stond ik met de musical Spring Awakening in DeLaMar in Amsterdam. Ik speelde de rol van Anna. Tijdens mijn opleiding heb ik een minor zangeducatie gevolgd. Ik heb hiervoor zanglessen moeten geven, dus ik heb al ervaring in (privé) zangles geven. Ik heb deze minor goed afgesloten en heb daarbij mijn minor zangeducatie gehaald.

40A47BE5-786D-4CC4-A95B-80A46AD1E617.jpeg

Zangles

Lijkt het jou leuk om zanglessen te volgen, te ontdekken wat jouw stem kan of gewoon lekker zingen? Dan ben je bij mij op het goede adres! D.m.v. technische oefeningen en het zingen van repertoire leer jij jouw stem beter kennen en word je zangtechniek verbeterd. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet, elk niveau is welkom! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kom dan een proefles bij me volgen. Neem een nummer mee die je graag zingt en dan gaan we daaraan werken 🙂

Hieronder een paar reviews:

“Ik heb zangles gehad bij Jip en ik vond het altijd heel leuk. Ze moedigt je aan als je iets niet meteen kunt en ze geeft goed advies. Ik voelde mij ook erg op gemak bij haar.”

“Ik vond Jips zanglessen heel fijn en ontspannen. Ze hielp me op verschillende vlakken, zowel met zangtechniek als met interpretatie van de nummers. Dat maakte de lessen leuk en afwisselend.”

“Ik heb altijd een super fijn gevoel gehad bij Jip haar zanglessen. Ze keek naar wat mij interesseerde en waar ik in wilde groeien. Ook durfde Jip mij uit te dagen om dingen te proberen die ik zelf nooit had gekozen en mij hier mee uit mijn comfort zone te trekken. Als ik terug kijk van mijn eerste tot mijn laatste les zie ik een grote vooruitgang.Ook heb ik aan Jip een super fijne docent gehad en heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld!”

C069B576-4129-45B7-8D6D-CF5E6F2B0169
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht