Jesper Hendriksen

Pianoles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 27,50

Locaties

Les aan huis bij cursist (3531, 3533, 3545)
Jesper Hendriksen JH
Jesper
Les aan huis bij cursist (3531, 3533...)
vanaf
€ 27,50
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hallo lieve beginnende en gevorderde pianisten! :) Ik ben Jesper, ik ben piano docent, ik speel ruim 14 jaar piano en ik ben je droom als je pianlossen wilt volgen. Ik neem je mee in het vak, zowel als beginner als professioneel. Ik ga het je allemaal laten zien! Als je contact met mij ontneemt, reageer ik direct en kunnen we gelijk een afspraak maken! Tot dan! 

 

 

Pianoles

De piano lessen! Ik leer je graag de basis, dan wel gevorderd piano leren spelen. Hoe je hier mee begint, positie van de handen, snelheid in je vingers krijgen, ritme, noten leren lezen en dit verder uitbouwen, een stukje muziekgeschiedenis, en om de termen van de muziek te leren begrijpen en het hele instrument te leren begrijpen. Ik kan je ook helpen met de basis van solfège. 

Wat betreft genres ligt mijn expertise bij Pop (van alle tijde), Rock, Hardrock en Filmmuziek. Andere genres die ik je ook kan leren zijn Blues, Jazz en Klassiek.

Het uitgangspunt voor mij als docent is het plezier maken en het gevoel hebben dat je groeit. Als je na een les dat gevoel hebt, ben ik tevreden. We nemen het serieus, maar het plezier, het gevoel en de emotie, en die te leren begrijpen, heb ik erg hoog staan.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?