Jasper Werij

Basgitaarles, Gitaarles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 24,00

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam
20210729_143346.jpg 20210729_143346.jpg

Reviews (1)

Vriendelijk Enthousiast Inspirerend
Bij de lessen van Jasper heb ik in rap tempo de basis van het instrument geleerd. Jaspers enthousiasme over de muziek was aanstekelijk en inspirerend, en hij wist altijd wel een nieuwe uitdaging te bedenken waardoor ik wekelijks merkbaar vooruitgang boekte.

Jasper

Jasper Werij JW
Jasper
(1)
Vriendelijk Enthousiast Inspirerend
Rotterdam
vanaf
€ 24,00
per 30 min.
Privéles

Mijn verhaal

(English below)

Introductie

Mijn naam is Jasper Werij, ik ben 25 en geboren en getogen in Rotterdam. Zo lang ik me kan herinneren maak ik al muziek en wil ik eigenlijk niks anders meer doen. Ik ben op mijn zevende begonnen met piano spelen, om een paar jaar later over te stappen naar gitaar en basgitaar. Op de middelbare school begon ik zowel met het spelen in bands als met lesgeven. Met mijn schooldiploma op zak ben ik direct naar de Herman Brood Academie in Utrecht gegaan, om daar basgitaar te studeren. Hier lag de focus vooral op muziek maken met andere mensen, maar moesten we voor het vak didactiek ook lessen en workshops geven. Dit vond ik altijd erg leuk om te doen. Met mijn bands KIEFF en Texoprint kreeg ik het als gitarist en bassist ondertussen steeds drukker, maar de HBA heb ik na drie jaar in 2020 afgerond. Momenteel speel ik nog steeds actief met Texoprint naast mijn werk als live geluidstechnicus.

Ik geef les aan de hand van lesmateriaal wat ik heb verzameld over mijn gehele muzikale carrière. Voor een proefles hoef je niks mee te nemen, maar als je al je eigen instrument hebt: neem vooral mee! De minimale leeftijd voor les bij mij is negen jaar, een maximum leeftijd is er niet.

-------------------------------------------------

Introduction

My name is Jasper Werij, I’m 25 years old and was born and raised in Rotterdam. I’ve been making music for as long as I can remember and it has always been the only thing I wanted to do. I started playing piano when I was seven, but switched to the guitar and bass guitar a few years later. In high school I started playing in bands and giving other kids guitar and bass lessons. With my freshly acquired diploma I went to the Herman Brood Academie in Utrecht to study bass guitar. Here I mainly focused on making music with other people, but also gave workshops and classes for didactics class. This has always been something I’ve enjoyed doing. As a guitar and bass player in my bands KIEFF and Texoprint I would start playing more and more shows, but after three years I finished the HBA in 2020. To this day I’m still actively playing in Texoprint, as well as working as a live sound engineer.

I teach based on teaching materials that I have gathered throughout my entire musical career. You don't need to bring anything for a trial lesson, but if you have your own instrument, please bring it along! The minimum age for lessons with me is nine years and there is no maximum age.

jap bas.png jap bas.png
japkieff.png japkieff.png

Basgitaarles

De bas is sinds ik het voor het eerst oppakte altijd mijn grote favoriet geweest. Ik was elf toen ik mijn eerste bas kocht en al snel kon ik les volgen. Uiteindelijk heb ik basgitaar gestudeerd aan de Herman Brood Academie in Utrecht.

Elke beginner tot gevorderde bassist kan bij mij terecht om dit instrument in de vingers te krijgen, met verschillende lessen en oefeningen aan de hand van liedjes die de cursist zelf leuk vindt en mijn eigen verzamelde lesmateriaal. In de les ga ik vooral in op techniek, het voorkomen van blessures, songanalyse en muziektheorie. Ook kan je bij mij terecht voor effectgebruik en onderhoud van je instrument.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Gitaarles

Voor ik een basgitaar tot mijn beschikking had heb ik de gewoonte gekregen om regelmatig een gitaar op te pakken. Na jarenlang liedjes van voornamelijk rockbands in de kelder van mijn ouders te hebben gespeeld kwam ik in de band KIEFF. Hiermee heb ik bijna zeven jaar lang shows gespeeld in binnen- en buitenland en leerde ik veel over sound, samenspelen met anderen, gitaren afstellen en verschillende technieken.

In de les ga ik vooral in op techniek, het voorkomen van blessures, songanalyse en muziektheorie. Ook kan je bij mij terecht voor effectgebruik en onderhoud van je instrument.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?