Immanuel Sapulette

Gitaarles, Groep - Muzikale vorming, Muziektheorie, Zangles, Songwriting

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Thuisstudio De Bolder, Drachten
DSC_0458.jpg DSC_0458.jpg
DSC_0459.jpg DSC_0459.jpg
DSC_0461.jpg DSC_0461.jpg
DSC_0462.jpg DSC_0462.jpg
Immanuel Sapulette IS
Immanuel
Drachten
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Ik ben Immanuel Sapulette, ik ben 32 jaar en ik houd heel erg veel van mensen en muziek. Van huis uit ben ik opgegroeid met muziek. Mijn moeder zong constant in huis en draaide veel leuke liedjes. Ze had overal kleine optredens waar mijn vader en moeder mij mee naartoe namen. Van kleins af aan motiveerde mijn moeder om me te oriënteren op verschillende instrumenten.

Als kind ging ik eerst op AMV-les. Mijn moeder zag al snel dat ik talent had voor het spelen van de gitaar. Toen ik tien jaar oud was begon ik met de elektrische gitaarlessen. Muziek werd mijn passie en mijn medicijn. Het werd een onderdeel van mijn identiteit. Door muziek maak ik verbinding met mezelf en verbinding met mensen en de wereld om me heen.

Ik wil dit graag ook meegeven aan mijn cursisten. Door muziek leer je jezelf beter kennen, niet alleen waar je goed of minder goed in bent, maar ook wat belangrijk voor je is en wie je mag zijn. Ik wil je dus graag helpen op zowel muzikaal gebied gekoppeld aan je eigen identiteit, puur wat jij nodig hebt. Die ontdekking mag jij ondergaan.

IMG_20200826_131844_683 IMG_20200826_131844_683

Gitaarles

Ik bied (elektrische) gitaarlessen op maat aan. Dat kan betekenen dat als er behoefte is voor methodische muzieklessen we vanuit een boekje gaan werken aan jouw gitaarskills. Is er behoefte voor het aanleren van bekende gitaarliedjes dan pas ik dat toe in de lessen.

Ik heb als tiener veel gitaar- en muzieklessen weten te geven. Het was voor mij een gewoonte. Bij iedere opleiding die ik deed was ik ook bezig met muziek. Ook tijdens mijn stages. Ik volgde in 2010 de opleiding onderwijsassistent/ muziek. Deze opleiding wilde ik gaan gebruiken als opstapje naar het conservatorium te gaan zonder een toelatingsexamen te doen. Ik leerde op deze opleiding hoe ik groeps- en individuele lessen moest geven. Ik heb hiervoor mijn examens en mijn diploma behaald.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Proefles

Wil jij heel graag gitaar leren spelen, muzieklessen op maat krijgen en meer van jezelf ontdekken. Wacht dan niet langer en geef je op voor een proefles. Neem voor een proefles een liedje mee die jij graag wil spelen, of neem een methode mee waar jij jezelf in verder wilt ontwikkelen en neem natuurlijk jouw eigen instrument mee en wie weet kan ik jou verder helpen.

Hopelijk tot snel!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?