Ido Hoogendoorn

Raples, Muziekproductie

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Videoles
Les aan huis bij cursist (3442, 3443, 3446, 3448, 3451...)
Ido Hoogendoorn IH
Ido
Videoles
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Yoo! Mijn naam is Ido, ik ben hiphop artiest, organisator en producer. 2020 ben ik afgestudeerd als Muzikant/Producer aan het Albeda College in Rhoon. Tijdens lessen die ik geef hoop ik mijn leerlingen te kunnen inspireren, hun horizon te verbreden en ze het plezier kunnen laten ervaren wat ik altijd gehad heb bij het maken van muziek en het ontwikkelen van mijn eigen skills. Ben jij opzoek naar iemand die je kan leren rappen en of produceren? Stuur me een berichtje en dan kijken hoe ik je verder kan helpen :)!

Albeda XXL Albeda XXL

Raples

Yo! Dope dat je geinteresseerd bent om je rapskills naar het volgende niveau te tillen.

Bij de cursus raples leer jij hoe jij de Next up MC word! We gaan onderzoeken hoe hiphop ontstaan en wat voor invloed hiphop op de maatschappij en waarom hiphop belanglijk is.

Daarna begint het echte werk, de reis om jou een echte MC te maken! We gaan leren bars tellen en schrijven, we gaan in op hoe rap flows werken en hoe jij je eigen flows kunt verzinnen, we gaan onze eigen rijmschema's bouwen en die van onze favoriete artiesten ontleden en ook leer je hoe je moet performen en correct je stem te gebruiken tijdens het rappen!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziekproductie

Hallo! 

Tijdens de cursus muziekproductie FL Studio leer jij de ins en outs over hoe je muziek produceert.

We gaan het hebben over de basis van een goede mix (Volume,Eq,compressie, ect) , hoe je je eerste beats/instrumentals produceert, een aangename en overzichtelijke workflow creëren. Verder leer je handige tips over je D.A.W. , kan ik je leren hoe je jezelf kunt opnemen doormiddel van een microfoon en audio interface, en leer je hoe je je eerste song op de juiste manier afmixt.

 Geen beginner meer? Geen probleem!  We kunnen ook dieper in gaan op de stof en samen kijken hoe we jou muziek naar het volgende niveau kunnen tillen, mocht je vragen hebben over hardware bijvoorbeeld zoals hoe je een compressor aansluit kunnen we daarin in duiken! Stuur me een berichtje en vraag naar de mogelijkheden! :)

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?
Dubbel H Dubbel H
Dubbel H Dubbel H
Dubbel H Dubbel H