Freek Mol

Pianoles, Songwriting

Lesprijs

voor cursisten
€ 26,00

Locaties

Thuisstudio Pernambucodreef, Utrecht
Thuisstudio Videoles
Thuisstudio Les aan huis bij cursist (3514, 3515, 3534, 3541, 3542...)
Freek Mol FM
Freek
Utrecht
en 2 andere locaties
vanaf
€ 23,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Hoi! Mijn naam is Freek en ik ben al 6 jaar fulltime songwriter en artiest. Onder de naam Ben Forte breng ik mijn eigen muziek uit, en daarmee treed ik op door heel het land. Ik heb al ruim 150 liedjes geschreven, ook samen met allerlei andere artiesten. Het is een passie van me om andere mensen te helpen zichzelf beter te uiten, door samen te werken aan het het schrijven én performen van je eigen muziek.

2b52ce9e-c942-4434-a97b-cf774a584e84.JPG

Songwriting

Je eigen muziek maken is iets geweldigs om te doen. Je leert jezelf beter kennen, je kunt je gevoelens uiten én je houdt er prachtige liedjes aan over. Ik wil je helpen om dat proces in goede banen te leiden. Hoe zorgen we ervoor dat jij het meeste uit je liedjes haalt? Hoe komen we het dichtste bij de kern? Hoe worden jouw teksten mooi en samenhangend, maar zodat ze wel bij jou blijven passen? 

De lessen zijn geschikt voor volwassenen van elk niveau, en voor kinderen vanaf 12 jaar oud. Er is geen ervaring nodig, maar het is natuurlijk geweldig als je al weleens hebt geprobeerd een liedje te schrijven, of als je al een idee hebt van wat voor soort liedjes je zou willen maken. Als je al wel ervaring hebt, kunnen we de diepgang in: hoe kun je jouw songs naar een niveau tillen door je te verdiepen in tekst, songstructuur, akkoordenwerk, etc.? 

Als we samen aan je songs hebben gewerkt, kunnen we die in mijn thuisstudio opnemen, zodat je voor altijd een goede opname hebt van jouw muziek!

Naast het leren hoe je je eigen muziek maakt, zullen we tijdens deze cursus ook focussen op het uitvoeren daarvan (als je dit wilt). We gaan kijken naar je piano- of gitaarspel én naar hoe je zingt. Ik heb zangles gehad en gegeven en speel al jaren gitaar en piano.

Chef's Special 103 (2).JPG
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Pianoles

Al 10 jaar lang bespeel ik dit geweldige instrument. Het heeft oneindig veel mogelijkheden en is één van de toegankelijkere instrumenten. We zullen allereerst samen kijken naar wat jij wilt leren. Noten lezen, Ludovico Einaudi spelen, je eigen stukken componeren: alles kan! Vervolgens gaan we samen kijken hoe je daar gaat komen. We maken een plan, en ik zal je tijdens de lessen alles leren wat je nodig hebt en je coachen om je doelen te bereiken. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud, zonder dat er enige ervaring nodig is. Ook zijn de lessen natuurlijk geschikt voor mensen die al langer pianospelen en daarin verder willen komen (zowel qua muziektheorie, als techniek tijdens het spelen, als het componeren van eigen muziekstukken). Het lesmateriaal wordt door mij geregeld.

We kunnen werken met een elektrische piano of een echte piano. Ik heb beiden bij mij thuis staan.

MATF_MichielVerweij_APRIL2021_DSCF1401.jpg

Stuur een bericht