Fernando Romaguera Lara

Celloles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 30,00

Locaties

Les aan huis bij cursist (3451, 3452, 3453, 3454, 3455...)
Videoles
Fernando Romaguera Lara FL
Fernando
Les aan huis bij cursist (3451, 3452...)
en 1 andere locatie
vanaf
€ 30,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Mijn naam is Fernando (uit Spanje), ik ben 27 jaar oud en ik heb bijna mijn hele leven cello op een hoog perfomance niveau geleerd.

Ik heb mijn cellostudies (Bachelor in Muziek Performance, Master in Klassieke Muziek en Master in de major Muziek + minor Orkestspel) afgerond in Spanje, Nederland en Zwitserland. Daarna heb ik mij verder geprofessionaliseerd in het cellolezen en orkestspel. Ik heb uitgebreide leservaring als cello- en kamermuziekleraar aan het Professionele Conservatorium voor Muziek Jose Iturbi van Valencia (Spanje), evenals privélessen. Ik ben een zeer enthousiaste docent die het leuk vindt om les te geven en betrokken is bij de verbetering en ontwikkeling van de leerlingen. Ik bereid de lessen zorgvuldig voor en pas deze aan de behoeften van de leerlingen aan.

Ik ben een zeer actieve cellist die deelneemt aan professionele orkesten van Duitsland, Zwitserland, Nederland en Spanje, maar ook aan kamermuziek- of soloconcerten.

Daarnaast heb ik mijn studie Taal- en Letterkunde, gespecialiseerd in de Spaanse taal, afgerond aan de Universiteit van Valencia (Spanje). Mijn moedertalen zijn zowel Spaans als Catalaans, maar de lessen kunnen ook in het Engels, Nederlands of Duits zijn.

Professional Picture.jpeg Professional Picture.jpeg

Celloles

Hoi! Ik geef privé celloles in Utrecht aan jong en oud! 

In de lessen, die 60 minuten duren, komt vanalles aan bod: muzikaliteit, expressie, techniek en creativiteit. Ik vind het belangrijk dat de leerling leert om zich comfortabel te voelen bij het instrument, en benader daarom de leerling altijd op positieve wijze. De lessen worden aangepast aan jouw leeftijd, wensen en niveau. 

Het is mogelijk om lessen te volgen bij jou thuis, of via Skype. Daarnaast ben ik in staat om les te geven in het Engels, Nederlands, Spaans, Duits, of Catalaans. 

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?