Ferhan Otay

Gitaarles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Thuisstudio Mariastraat, Tilburg

Reviews (1)

Vriendelijk Enthousiast Ervaren Doelgericht Geduldig Gezellig
Slechts één proefles genomen, maar wat een leuk enthousiast persoon! Een flinke berg aan muzikale kennis en een gezonde dosis humor. Een aanrader!

Kim Na 1 week les

Ferhan Otay FO
Ferhan
(1)
Vriendelijk Enthousiast Ervaren
Tilburg
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles

Introductie

Mijn naam is Ferhan Otay (Waalwijk 1968)

Op jonge leeftijd was ik al dol op muziek na vanaf mijn achtste jaar klassiek gitaarles gevolgd te hebben op de muziekschool werd mijn interesse op de middelbare school nog meer gewekt door gitaarhelden als Jimi Hendrix,Eric Clapton en Carlos Santana. Snel volgde de eerste band en optredens het eerste applaus toen werd meer serieuzer en kreeg ik grote interesse in Fusion en Jazz. Ondertussen heb ik een hele carrière achter me en heb ik de hele wereld over gereisd om concerten te geven als gastsolist of met bands. Ik ben me wat meer gaan toeleggen op componeren en doceren en heb al 17 jaar mijn eigen lespraktijk in Son en Breugel maar heb zin en tijd om ook vanuit mijn woonplaats Tilburg les te geven.Ik geef met heel veel plezier gitaarles. Ik studeerde DM (docerend musicus) gitaar geïmproviseerd aan het Brabants conservatorium. Naast het les geven heb ik mijn eigen band en speel ik nog steeds regelmatig in Nederland en buitenland.Ik ben thuis in verschillende stijlen: pop, rock, funk, blues, jazz en klassiek.

Gitaarles

Wat leer je?Het speelplezier staat altijd voorop! Tijdens de les besteed ik aandacht aan zowel de techniek, houding, het leren soleren, slaggitaar en meer. Ik gebruik geen standaard methode maar we gaan spelen wat jij leuk vindt. Noten leren lezen kan maar is geen must.

Voor wie?Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde. Van jeugd, jongere tot volwassene.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?