Federico Castelli

Ukeleleles en gitaarles in Rotterdam Charlois, Rotterdam Delfshaven, Rotterdam Overschie en via videoles

Master in Gitaar

Federico is een Italiaanse gitarist, woonachtig in Rotterdam. Na zijn vertrek naar Nederland als exchange student, is hij afgestudeerd in 2013 aan Codarts in Jazz Gitaar. Daarna behaalde hij de Master in Jazz Gitaar in 2016. Federico is actief als sessie muzikant, componist en muziek docent sinds 14 jaar. De afgelopen jaren speelde hij met zijn eigen trio “Fish Country” en was actief in o.a. het Dick De Graaf New Quartet, Alessandro Fongaro 5et, ROEST, Kika Sprangers, Jo Goes Hunting, Carol Might Know en meer.

Muziek op 360º

Met Federico kun je van pop tot klassiek, van jazz tot rock en country, op elk niveau en voor elke leeftijd. Tijdens de lessen gebruikt hij een methode speciaal toegespitst op jouw behoeften, karakter en persoonlijkheid. Wil je jouw favourite nummer leren spelen? Wil je jouw techniek of jouw theoretische kennis verbeteren? Houd je van improvisatie? Dan Federico is de leraar voor jouw: hij gaat je helpen om jouw eigen sound te ontdekken en hij zet je op het juiste pad van je muzikale reis!

De eerste gitaarles

Als je beginner bent, ga je niet naar huis zonder je eerste nummer te spelen. Als je verder bent in je muziekreis, gaat hij met je aan de slag aan de zwakke en sterke aspecten van je spel. Samen maken jullie een plan om daar op de meest efficiënte en leuke manier te komen.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Federico

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.