Federico Castelli

Gitaarles, Ukeleleles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam
Locatie De Lugt (School of Music), Rotterdam
Thuisstudio 1e IJzerstraat, Rotterdam
Thuisstudio Videoles
Federico Castelli FC
Federico
(7)
Vriendelijk Enthousiast Deskundig
Rotterdam
en 3 andere locaties
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Master in Gitaar

Federico is een Italiaanse gitarist, woonachtig in Rotterdam. Na zijn vertrek naar Nederland als exchange student, is hij afgestudeerd in 2013 aan Codarts in Jazz Gitaar. Daarna behaalde hij de Master in Jazz Gitaar in 2016. Federico is actief als sessie muzikant, componist en muziek docent sinds 14 jaar. De afgelopen jaren speelde hij met zijn eigen trio “Fish Country” en was actief in o.a. het Dick De Graaf New Quartet, Alessandro Fongaro 5et, ROEST, Kika Sprangers, Jo Goes Hunting, Carol Might Know en meer.

Muziek op 360º

Met Federico kun je van pop tot klassiek, van jazz tot rock en country, op elk niveau en voor elke leeftijd. Tijdens de lessen gebruikt hij een methode speciaal toegespitst op jouw behoeften, karakter en persoonlijkheid. Wil je jouw favourite nummer leren spelen? Wil je jouw techniek of jouw theoretische kennis verbeteren? Houd je van improvisatie? Dan Federico is de leraar voor jouw: hij gaat je helpen om jouw eigen sound te ontdekken en hij zet je op het juiste pad van je muzikale reis!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

De eerste gitaarles

Als je beginner bent, ga je niet naar huis zonder je eerste nummer te spelen. Als je verder bent in je muziekreis, gaat hij met je aan de slag aan de zwakke en sterke aspecten van je spel. Samen maken jullie een plan om daar op de meest efficiënte en leuke manier te komen.

Stuur een bericht