Federico Castelli

Gitaarles, Ukeleleles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 27,00

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam
20210729_143346.jpg 20210729_143346.jpg
Thuisstudio 1e IJzerstraat, Rotterdam
Videoles

Reviews (9)

Enthousiast Ervaren
Voor de eerste les is het moeilijkom een ordeel te geven Maar komt goed en duidelijk over aan de leerling...

Ronald Na 1 week les

Deskundig
Frederico is erg flexibel en geeft les op maat. Jouw eigen leerdoelen staan centraal, je leert in je eigen tempo. Frederico is zeer kundig, heeft een Master degree in Jazz, componeert, brengt eigen muziek uit en treedt regelmatig op in verschillende formaties. Ik vind het een groot voordeel om les te krijgen van iemand die zelf uitvoerend musicus is.

Eric Na 8 weken les

Vriendelijk Deskundig Inspirerend Coachend Geduldig Gezellig
Ik krijg nu enkele maanden les van Federico en heb veel geleerd. Wat ik erg fijn vind is dat hij het lestempo aanpast aan hoe snel je vooruitgaat. Hij geeft handige tips over het bespelen van de gitaar, maar leert mij ook over hoe de gitaar, de versterker en pedalen werken. Ook bespreken we hoe je de gitaar moet onderhouden. In het kort: Ik ben erg blij met Federico als docent. Hij inspireert mij om thuis verder te experimenteren met de technieken die we in de lessen bespreken en vooral plezier in het spelen te hebben, want dat is waar het om draait!

Marc Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Enthousiast

Dorien Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast
Fijne proefles ukulele gehad, snel al een paar akkoorden kunnen spelen.

Marijke Na 1 week les

Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast Geduldig

Anne Na 1 week les

Enthousiast Voorbereiding

Jasna Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Stipt Enthousiast
Aardige docent, flexibel denkt mee. We gaan les nemen bij hem . Lessen bevallen prima . Enige minpunt aan de lessen is dat de gitaar versterker regelmatig het niet doet .plug maak slecht contact.

Rob

Federico seems to be a great teacher, who knows how to combine a very personal approach with getting the right techniques into your strumming fingers.

Jan Na 1 week les

Federico Castelli FC
Federico
(9)
Enthousiast Deskundig Vriendelijk
Rotterdam
en 2 andere locaties
vanaf
€ 27,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Master in Gitaar

Federico is een Italiaanse gitarist, woonachtig in Rotterdam. Na zijn vertrek naar Nederland als exchange student, is hij afgestudeerd in 2013 aan Codarts in Jazz Gitaar. Daarna behaalde hij de Master in Jazz Gitaar in 2016. Federico is actief als sessie muzikant, componist en muziek docent sinds 14 jaar. De afgelopen jaren speelde hij met zijn eigen trio “Fish Country” en was actief in o.a. het Dick De Graaf New Quartet, Alessandro Fongaro 5et, ROEST, Kika Sprangers, Jo Goes Hunting, Carol Might Know en meer.

Muziek op 360º

Met Federico kun je van pop tot klassiek, van jazz tot rock en country, op elk niveau en voor elke leeftijd. Tijdens de lessen gebruikt hij een methode speciaal toegespitst op jouw behoeften, karakter en persoonlijkheid. Wil je jouw favourite nummer leren spelen? Wil je jouw techniek of jouw theoretische kennis verbeteren? Houd je van improvisatie? Dan Federico is de leraar voor jouw: hij gaat je helpen om jouw eigen sound te ontdekken en hij zet je op het juiste pad van je muzikale reis!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

De eerste gitaarles

Als je beginner bent, ga je niet naar huis zonder je eerste nummer te spelen. Als je verder bent in je muziekreis, gaat hij met je aan de slag aan de zwakke en sterke aspecten van je spel. Samen maken jullie een plan om daar op de meest efficiënte en leuke manier te komen.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?