Eveline Leijdekkers

Zangles, Songwriting, Compositieles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (3)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Doelgericht Gezellig
Ik heb een hele fijne proefles gehad en ben erg tevreden!!

Sandra Na 1 week les

Communicatief Enthousiast Ervaren
Eveline is zeer bevlogen en enthousiaste zangdocent die met geduld het beste uit je stem weet te halen. Eveline weet hierbij goed aan te sluiten bij het niveau dat je hebt. Met haar jarenlange ervaring en expertise heeft ze alle kennis in huis en weet ze dit op een laagdrempelige wijze over te brengen. Het maken van afspraken gaat zeer eenvoudig en daarbij is Eveline flexibel en beschikbaar. Mocht je jouw zang naar een hoger niveau willen tillen dan kan Eveline je hier zeker bij helpen.

Johan

Inspirerend Deskundig Vriendelijk
Van zingen bij Eveline wordt je blij! Ik in ieder geval wel! Eveline is een professionele zangdocente, muzikante, arrangeur en dirigente die haar liefde voor zingen en muziek uitdraagt. Met haar spatzuivere gehoor luistert ze en deelt ze tips en trucs om je zangtalent te vergroten. Ze kan prachtig zingen, voorzingen en inzingen als dat nodig is om te oefenen. Zangles bij haar thuis is fijn; een kop thee en je voelt je gelijk thuis. En dan samen aan de slag. ❤️

Mirjam

Terug naar het overzicht
Eveline Leijdekkers EL
Eveline
(3)
Communicatief Vriendelijk Deskundig

Introductie

Hoi jij! 

Ik ben Eveline en ik ben een ervaren vocal coach, zangeres, songwriter, dirigente, vocaal arrangeur en vocal producer.Is zingen jouw passie? Heb jij je altijd afgevraagd of je wel alles uit jouw stem haalt? Loop je altijd tegen dezelfde problemen aan tijdens het repeteren of tijdens optredens?Vind je zingen gewoon leuk en wil je hier meer over leren? Wil je meer leren over wat jij met jouw stem eigenlijk allemaal kan? Wil je meer weten over meerstemmigheid? Of samen met jouw vrienden/vriendinnen meerstemmig leren zingen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Beginner, of gevorderde? Het maakt niet uit van welk niveau je bent, iedereen is welkom! 

 

Video: Een klein stukje zang (opgenomen in lockdowntijd)Song: Hero - Mariah Carey

Workshops

Ik geef met heel veel plezier zangworkshops. Dit kan met de focus op zangtechniek, of op thema, zoals bijvoorbeeld gospelzang, meerstemmigheid, popkoorzang, etc. 

Video: resultaat na een workshop meerstemmig gospel zang. 

Vocaal arrangeren

Waar moet je op letten als je een vocaal arrangement maakt? Hoe begin je eraan? Wil je een arrangement maken voor een heel koor, voor achtergrondzangers, voor een boy/girlband, of juist voor een solist? Overal zijn weer andere regels voor! 

Als arrangeur heb ik voor vele gezelschappen en artiesten gewerkt. Je kunt bijvoorbeeld luisteren naar de kerstalbums van Nick en Simon, of video's opzoeken van de theatershows van "Jeans", of "Best of Broadway". 

 

Video: Toegift Theatershow Best of Broadway (met o.a. Freek Bartels, Stanley Burleson, Willemijn Verkaik, Anouk Maas en Tessa van Tol).Arrangement: Eveline Leijdekkers (zingt mee en dirigeert op ver links)

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Zangles

Hoi zanger(es)!Wat leuk dat je op zoek bent naar een zangdocent. Dat betekent dat wij dezelfde passie delen: zingen! Ik geef al zo'n 13 jaar op verschillende locaties zanglessen en zangworkshops en heb door de jaren heen alle leeftijden, niveaus en stemsoorten wel voorbij zien/horen komen. Ik kan jou op een gezellige en leuke manier leren hoe jij het beste uit je stem kan halen. Ik kijk met jou wat je nodig hebt en wat jij graag wilt bereiken en pas daarop de lessen volledig aan. Termen zoals "ademsteun" en "stemfuncties" zullen met de nodige oefening voor jou gesneden koek worden. Let op: Je moet dan natuurlijk wel thuis ook aan de slag! Maar zeg nou zelf: Je stem gebruiken als instrument, dat is toch zeker de allerleukste kunst en topsport van de hele wereld?! 

Songwriting

Wil jij je eigen liedjes leren schrijven? Ik kan jou de tools geven om jouw eigen originele teksten en melodieen te leren maken! Nederlands, of Engels, beginner, of gevorderde.. het maakt niet uit! Ik laat je de tips and trics zien van de bekende songwriters en artiesten, laat je zien hoe je dit kunt toepassen voor jezelf.. en voor je 't weet schrijf jij de next big hit!