Elena Bazhenova

Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00
Elena Bazhenova
Elena

Introductie

Ik ben Elena Bazhenova, geboren in st Petersburg en nu sinds 2017 woonachtig in Nederland. Mijn vader is componist en mijn moeder is ook zangeres, ik heb de muziek dus van jongs af aan binnen gekregen. Ik heb in Rusland een opleiding gehad tot folklore zangeres en daarna 6 jaar in de folklore zangroep van Nadjezda Babkina gezongen die in Rusland erg beroemd is, optredens waren op 1e TV zender van Rusland en  concerten over de hele wereld. Daarna heb ik een vervolgstudie gedaan aan de beroemde academie Gnessin, hier een opleiding gekregen tot solo zangeres. Daarna heb ik jaren gewerkt als zangeres in orkesten en in het theater.

Zangervaring

Gedurende mijn carrière  heb ik diverse mensen begeleid als zangeres docent, door mijn opleiding heb ik de juiste technieken geleerd hoe men de stem juist kan gebruiken, hoe je meer volume in je stem kan krijgen zonder te gaan schreeuwen of je stembanden te forceren. Ik ben zelf in staat om zonder microfoon in een zaal te zingen, hoewel het met microfoon natuurlijk makkelijker gaat. Ik leid op voor alle soorten van muziek, van jazz en opera/klassiek tot pop. Mijn methodes zijn universeel te gebruiken. Ik hoop je met mijn opleiding verder te brengen in de zangdoelen die je ambieert, als amateur of als professional. Ik spreek Russisch en Nederlands.

Elena zangdocente
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Zangles

Mijn cursus is een persoonlijke benadering van de mogelijkheden en wensen die jij hebt. In de eerste les zullen we samen doornemen wat je doelen zijn, wat je mogelijkheden zijn en wat mijn methode inhoud. Je zult oefeningen meekrijgen die je thuis kan doen om je stem sterker te maken. De lessen daarna zullen we samen bepalen, welk nummer zou je willen perfectioneren, wil je misschien in een ander genre ook wat proberen of heb je andere wensen? Samen komen we hier wel uit. Ook krijg je tips over bescherming van je stembanden door bijvoorbeeld voor een optreden geen koude drank/eten tot je te nemen. Je leert ook hoe je moet inzingen, het voorzichtig opbouwen van je stem voor een optreden en les. Een optreden is namelijk net een sportieve inspanning en die begin je ook niet zomaar.

604A4814

Stuur een bericht